Lagen om offentlig upphandling – ur leverantörens perspektiv

Offentlig upphandling omsätter cirka 600 miljarder svenska kronor per år och är ett område där det har visat sig att en leverantör har större möjlighet att vinna ett anbud om leverantören förstår hur regelverket fungerar. Vill du lära dig mer om hur ditt företag kan vinna offentliga upphandlingar? Då är detta utbildningen för dig.

Förutom en inledande och grundläggande del om offentlig upphandling, behandlas även leverantörens rättigheter, de vanligaste felen i anbud och hur du skall göra för att undvika dessa.

Vi går även igenom när du kan sekretessbelägga ditt anbud, möjligheter till att överpröva ett upphandlingsmål och de viktigaste nyheterna inom offentlig upphandling bland annat den nya lagstiftningen från den 1 januari 2017 samt praxis.

Utbildningen leds av advokat Catharina Piper från Advokatfirman Lindahl KB som arbetat länge med offentlig upphandling. Hon föreläser i ämnet på Stockholms universitet och för olika utbildningsinstitut. Catharina har varit referens/expert i Upphandlingsutredningen 2010 och har blivit rankad av Who’s Who Legal som en av de främsta inom upphandlingsområdet och blev 2017 omnämnd som en av makthavarna inom offentlig upphandling i Sverige.

Ta gärna med kollegorna, inbjudan gäller alla på företaget.

Välkommen!

Kategoriserad i Juridik, Seminarium, Skåne