Datum / Tid


Plats

Trade Center Halmstad, Kristian IV:s väg, Halmstad, Sverige

Pris

Kostnadsfritt och endast för medlemmar i The New Boss.

Sista anmälningsdag är den 15 mars.

Vi tar löpande emot nya medlemmar i nätverket.
Nyfiken? Kontakta Katarina Björnsdotter för mer information.

Kommunicera smartare

– Hur du behöver arbeta med din kommunikation idag som ledare för att möta utmaningarna och de förutsättningar som vi lever med –

Vår nätverkskollega Carina Wahlstedt Jansson driver sen en tid bolaget Comwise som brinner för att hjälpa företag att effektivisera sin kommunikation. Nu vill de diskutera och dela med sig av sina tankar och idéer med er. Vi kommer bland annat att diskutera vad som krävs för att organisera arbetssättet med kommunikationen effektivt och hållbart. Hur gör man för att inte tappa koll på omvärlden, dubbeljobba med kommunikationen eller att undvika att delar faller mellan stolarna?

Vi pratar om vikten av:

Transparens – Planerna för vår kommunikation måste vara samordnade, vara levande i vardagen och från början vara förberedda för kris.

Snabb utveckling – Vi måste arbeta med kommunikationen som många gör med produktion. Mer fokus på omvärldsbevakning, pulsmöten och planen som ett verktyg för vardagskommunikationen

Silos- och ineffektivt arbete – Arbeta systematiskt med att hitta var ni dubbelarbetar med kommunikation eller där viktig kommunikation faller mellan stolarna. Involvera medarbetare till att hitta dessa glapp och att bidra till företagets mål och värde.

Vi startar mötet med en enklare frukost och djupdyker sedan i kommunikationens underbara värld!

Välkommen!

0