Vissla hela vägen till jobbet

Karriärplanera och karriäragera

Välkommen till en inspirationsföreläsning där vi diskuterar begreppet karriär och hur man kan agera för att komma framåt, både som arbetsgivare och individ. Du får konkreta tips på hur man kan hitta sitt (och företagets) ”varför”, hur du kan nätverka samt se till att kompetensutvecklas regelbundet. Vi kommer även in på de nya trendorden ”reskilling och upskilling”.

I den föränderliga värld vi lever i, där utvecklingen går rasande fort, behöver vi se till att ha koll på vad som efterfrågas på arbetsmarknaden och i näringslivet, både nu och framöver. Annars riskerar vi att hamna på efterkälken, både som arbetsgivare och arbetstagare, och därmed bli mindre efterfrågade. Vi förtjänar alla ett arbetsliv där vi får känna oss engagerade, trivs, får bidra och utvecklas.

Hur kan vi som arbetsgivare och professionella individer se till att hålla oss attraktiva på framtidens arbetsmarknad? Vad innebär det att karriärplanera och karriäragera för att öka chansen att komma framåt, både i rollen som arbetsgivare och som individer?

Lisa Rosengren är karriärrådgivare och coach med 20 års erfarenhet av omställning, HR och rekrytering bland annat på TRR, Tetra Pak och Vattenfall. Hon har nyligen kommit ut med boken ”Karriärhandboken, en praktisk guide för dig som vill vidare i arbetslivet”. Hennes drivkraft är att så många som möjligt ska vissla när de går till jobbet.

Varmt välkommen med din anmälan!

Kategoriserad i Webbinarium