Datum / Tid


Plats

Handelskammaren, Ångbåtsbron 1, vån 7, Malmö

Pris

3 995 kr/pers för medlemsföretag i Handelskammaren.
5 995 kr/pers för icke-medlemmar.

Moms tillkommer. Anmälan är bindande, men platsen kan överlåtas.

Sista anmälningsdag är den 5 april.

Frukost och lunch ingår!

Workshop: Led och inspirera med hjälp av dina talanger och styrkor

en workshop med CliftonStrengths® som ger dig koll

Gallup har sedan 50-talet intervjuat miljontals individer för att förstå mänskliga talanger och styrkor. Våra talanger och styrkor ser olika ut men genom forskningen har man identifierat 34 unika styrketeman. Dessa teman ligger till grund för CliftonStrengths®, testet som identifierar dina främsta styrkor och utifrån det resultatet kan du sedan använda dina styrkor mer medvetet och utveckla dem vidare. Gallup har bland annat funnit att för de som fokuserar på sina talanger och styrkor är sannolikheten sex gånger högre att vara engagerade på sina jobb.

Inför denna workshop gör du testet CliftonStrengths® som ger dig ökad självkännedom och sätter ord på dina främsta styrkor.

  • Vilka är dina 5 främsta styrkor?
  • Hur får du störst utväxling när du investerar tid och energi i styrkorna?
  • Hur tar du dig bäst an utmaningar?
  • Vilka är dina ”blindspots” att vara medveten om?
  • Vad kan styrkorna lära oss om våra olika beteendestilar?

Workshopen ökar också kunskapen om hur ni kan använda styrkorna i en grupp för att bli ett styrkebaserat team. Ta gärna med dig en eller två kollegor som du samarbetar med, det ger er ökade kunskaper om hur ni kan använda varandras styrkor oftare och mer medvetet.

Varmt välkommen!


Kursledare är  Bengt Kallenberg, coach, ledare och författare som brinner för att utveckla ledare och medarbetare så att vi får sunda organisationer.

0