Ledigt jobb på Handelskammaren

Handelskammaren söker Projektledare

Vi söker en projektledare till vår avdelning för policy med särskilt ansvar att driva vårt arbete med yrkesutbildning. Handelskammaren arbetar med att införa nya modeller på området som baserar sig på internationella erfarenheter från lärlingsmodellen, där utgångspunkten är att utbilda för konkreta jobb och yrkesroller i företag. Vi har två processer igång, men kommer att utveckla området ytterligare.

Placeringsort är Malmö och det är en tillsvidare-tjänst på heltid. Vi jobbar mot tydliga mål och du rapporterar till chefen för Policy.  

För att passa för tjänsten ska du ha säljande egenskaper som bygger långsiktiga relationer med våra medlemsföretag. Vi ser gärna att du har kunskaper om hur företag arbetar, i synnerhet med rekrytering och utbildning. Vi förväntar oss att du är en energisk och uthållig person och att du har goda kunskaper i MS Office-paketet, sociala medier samt har körkort.

Handelskammaren utgör ett unikt nätverk genom våra medlemsföretag och samarbetspartners. Vi arbetar i en kreativ miljö där det är högt i tak och korta beslutsvägar.

Vi tar emot ansökningar löpande, vår målsättning är att tillsätta tjänsten i september/ oktober. Välkommen med din ansökan till kerstin.bengtsson@handelskammaren.com eller Kerstin Bengtsson, Handelskammaren, Box 804, 301 18 Halmstad.

Handelskammaren är Sydsveriges största affärsnätverk, företagens egen lobbyist och expert på internationell handel.