Nätverket för VD-assistenter

”Ordets Makt” med Björn Ranelid på Maryhill Estate

Handelskammarens Nätverk för VD-assistenter kickar igång hösten i samarbete med BokningsBolaget och det blir en guidning i ordets betydelse och makt med ingen mindre än Björn Ranelid. Björn är en av Sveriges mest eftertraktade talare samt en av våra mest lästa och kritikerrosade författare med flera romaner bakom sig. Därtill har han medverkat i de största produktionerna i Sveriges Television och TV4. Han var adjunkt i svenska och filosofi i tolv år och han även vunnit Augustpriset.

Denna gång träffas vi på helt magiska och nyöppnade Maryhill Estate i Glumslöv som förvärvats av ESS Group och renoverats under en längre tid. Ess Groups ägare säger ”Under flera år har vi åkt förbi Örenäs Slott och drömt om att en gång få möjligheten att bygga en plats som ännu fler vill besöka. Vår resa startade med Ystad Saltsjöbad, Falkenberg Strandbad, Ellery Beach House och Hotel Pigalle. Nu är det alltså äntligen dags för denna vackra plats att låta oss ta nästa steg. Vi brinner för att bygga resortupplevelser som du vill återkomma till och här på nya Maryhill lovar vi skapa något nytt, historiskt, festligt och skönt.”

Det blir en unik visning där vi får se slottet som numera kallas Hill House men också den nyare delen, The Sugar Club, som väldigt få fått möjlighet att besöka ännu. På Maryhill Estate startar vi på terrassen för några ord sedan blir det en rundtur. Därefter tar Björn Ranelid till orda under tiden som vi bjuds på bubblor i glasen. Vi avslutar kvällen med middag och nätverkande i den magiska restaurangen.

Arrangemanget sker denna gång i samarbete med BokningsBolaget som på plats kommer ge oss fler tips på hur vi kan krydda våra möten och event, förutom att boka intresseväckande och starka profiler som talare, likt idag!

Gemensam buss avgår från Malmö Centrum, Norra Vallgatan vid Frans Suellstatyn, kl 14.30 och tar oss tillbaka ca 19.30.

Ett unikt möte på många sätt! Varmt Välkommen!

0