Nätverket för Sydsveriges unga ledare

Välkommen till Handelskammarens Nätverk för Unga Ledare, en plattform som ger dig verktygen för att bli en inspirerande och framgångsrik ledare. Vi tror på att ledarskap inte bara handlar om att ha kunskap om affärsvärlden, utan framför allt om att ha en djup förståelse för sig själv och andra.

Mål

Målet med nätverket är att inspirera dig till att utvecklas och känna dig trygg i dig själv. Innan man kan leda någon annan måste man först kunna leda sig själv och det är det vi lägger fokus på i detta nätverk. Detta gynnar individen såväl som företaget.

Kan verkligen rekommendera detta till er alla som står i startgropen av en ledarskapskarriär. Möten med fantastiska människor, som delar ens erfarenheter och ger energi.

– Eric Sjerén, Next2Vet AB (Ung ledare)

Program

Med en intim grupp om 6–8 deltagare från olika branscher och företag, kickstartar vi året med ett tvådagars-internat där vi lär känna varandra på djupet. Vi fortsätter sedan programmet med minst sex heldagar under ett års tid. Varje möte är fokuserat kring ett specifikt ledarämne och leds av externa specialister inom området. Diskussioner, workshops och föreläsningar är alla delar av vårt dynamiska program. Vi fokuserar på ämnen som berikar deltagarnas personliga utveckling såsom självledarskap, hantering av svåra samtal, psykologisk trygghet, feedback, reflektion, medveten närvaro och hållbart ledarskap.

Mentor

Varje deltagare tilldelas en mentor – en erfaren ledare från det sydsvenska näringslivet. Mentor och adept träffas regelbundet under året för att diskutera utmaningar, målsättningar och karriärutveckling. Dessa mentor-adept relationer har visat sig vara ovärderliga för både personlig och professionell tillväxt.

Det är otroligt kul att få träffa någon att inspireras av och att förhoppningsvis kunna inspirera själv.

Pamela Lundin, Eltel (Mentor)

Innehåll

Vi skräddarsyr programmet efter de önskemål som gruppen har.

Exempel på ämnen är:

  • Självledarskap
  • Det inre ledarskapet
  • Retorik/presentationsteknik
  • Engagerat medarbetarskap
  • Hållbarhet
  • Mindfulness
  • Modigt ledarskap
  • Konflikthantering/svåra samtal
  • Psykologisk trygghet

Pris

39 000 kronor/år för medlemmar. 45 000 kronor/år för icke medlemsföretag. Deltagandet i nätverket är personligt och kan inte överlåtas. Är du osäker på om ditt företag är medlemmar i Sydsvenska Handelskammaren eller är ni intresserade av att få veta mer om medlemskapet och vad vi kan göra för er? Kontakta oss här!

Under året med Unga Ledare kan du kostnadsfritt anmäla dig till alla våra seminarier/webbinarier. Vi uppmuntrar deltagarna att utnyttja dessa tillfällen för att på ett naturligt sätt utveckla sig själv och knyta nya kontakter.

Ansök till Unga Ledare
Vi arbetar noga med sammansättningen av gruppen i syfte att skapa de allra bästa förutsättningarna för att du som deltagare ska bli nöjd. Därför har vi ett ansökningsförfarande. När vi har mottagit din ansökan återkopplar vi till dig.

0