Nätverket för Sydsveriges unga ledare

Att arbeta som ledare idag ställer höga krav på såväl individ som organisation. Det kan vara svårt att som ledare i början av sin karriär få de förutsättningar man behöver för att kunna utvecklas. Unga Ledare är nätverket för dig som har arbetat några år och vill ta chansen att utveckla dig själv, ditt ledarskap och ditt nätverk.

Mål

Målet med nätverket är att inspirera dig till att utvecklas och känna dig trygg i dig själv. Innan man kan leda någon annan måste man först kunna leda sig själv och det är det vi lägger fokus på i detta nätverk. Detta gynnar individen såväl som företaget.

Under året med Unga Ledare lärde jag känna nya delar mig själv och fick nya insikter kring vem jag är, vad jag vill göra framåt, och framför allt, vad jag inte vill göra. Det kan jag tacka Unga Ledare för! 

– Elin Jakobsson, MPYA (Ung ledare)

Upplägg

Gruppen består av 6–8 deltagare från olika branscher och företag. Vi börjar året med ett internat på två dagar och utöver detta träffas vi vid minst 6 heldagar under året.  Vid varje mötestillfälle fokuserar vi kring ett tema som berör ledarskap. Detta görs oftast med hjälp av externa specialister inom området. Träffarna består av både diskussioner, workshops och föreläsningar.

Mentor

Varje deltagare i nätverket får under året tillgång till en erfaren mentor. Mentor och adept träffas vid minst sex tillfällen.

Det är otroligt kul att få träffa någon att inspireras av och att förhoppningsvis kunna inspirera själv.

Pamela Lundin, Eltel (Mentor)

Innehåll

Vi skräddarsyr programmet efter de önskemål som gruppen har.

Exempel på ämnen är:

  • Självledarskap
  • Det inre ledarskapet
  • Retorik/presentationsteknik
  • Engagerat medarbetarskap
  • Hållbarhet
  • Mindfulness
  • Modigt ledarskap
  • Konflikthantering/svåra samtal
  • Psykologisk trygghet

Pris

39 000 kronor/år för medlemmar. 45 000 kronor/år för icke medlemsföretag. Deltagandet i nätverket är personligt och kan inte överlåtas. Är du osäker på om ditt företag är medlemmar i Sydsvenska Handelskammaren eller är ni intresserade av att få veta mer om medlemskapet och vad vi kan göra för er? Kontakta oss här!

Under året med Unga Ledare kan du kostnadsfritt anmäla dig till alla våra seminarier/webbinarier. Vi uppmuntrar deltagarna att utnyttja dessa tillfällen för att på ett naturligt sätt utveckla sig själv och knyta nya kontakter.

Ansök till Unga Ledare
Vi arbetar noga med sammansättningen av gruppen i syfte att skapa de allra bästa förutsättningarna för att du som deltagare ska bli nöjd. Därför har vi ett ansökningsförfarande. När vi har mottagit din ansökan återkopplar vi till dig.

0