The New Boss

Välkommen till Handelskammarens nätverk för den moderna ledaren. Detta är nätverket för dig som arbetar aktivt som ledare och som söker inspiration och utveckling. Över en förlängd lunch eller frukost beroende på ort, skapar vi en arena för dig som vill utöka ditt nätverk och fylla på energi. Att arbeta som ledare är ofta både utmanande och inspirerande. På våra träffar får du ta del av den senaste kunskapen kring ledarskap och utbyta erfarenheter, tankar och idéer med andra ledare.  
 
Nätverket ger dig
Erfarenhets- & kompetensutbyte 
Energi och inspiration till nya verktyg och idéer 
Nya kontakter med andra ledare
Fördjupad kunskap kring ledarskap
 
Nätverkets upplägg
Nätverket träffas 5 gånger per år. Upplägget är att träffas och diskutera aktuella ämnen inom ledarskap. Vid varje tillfälle har vi en extern föreläsare som belyser olika teman, under ledning av en facilitator, för att skapa delaktighet på ett professionellt sätt. Frågor kring dessa teman diskuteras sedan i grupper under nätverksträffen. 

Vill du lära känna ett par av våra facilitatorer bättre? I denna artikel  ”De leder The New Boss” presenterar de sig själva och sin vision med nätverket.
 
Pris
Att vara medlem i nätverket kostar 3 995 kr/år och person. 

Är ni fler deltagare? Är ni fler än 1 person från samma företag som vill vara med i The New Boss, kan ni välja ett utökat medlemskap. Kostnaden är då 2 000 kr/person för person nr 2 och därutöver.  

Intresset för nätverket är stort och finns för närvarande på följande orter: Malmö, Helsingborg, Kristianstad, Kalmar, Karlskrona och Växjö. Vi tar löpande emot nya medlemmar i nätverket.
NYHET! Nu startar vi i Halmstad – anmäl ditt intresse här.

Har du frågor eller funderingar, tveka inte att kontakta oss!

0