The New Boss

The new kind of leadership

The New Boss är nätverket för dig som arbetar aktivt som ledare och som söker inspiration och utveckling. Över en förlängd lunch eller frukost beroende på ort, skapar vi en arena för dig som vill utöka ditt nätverk och fylla på energi. Att arbeta som ledare är ofta både utmanande och inspirerande. På våra träffar får du ta del av den senaste kunskapen kring ledarskap och utbyta erfarenheter, tankar och idéer med andra ledare.  

Nätverket ger dig

  • Erfarenhets- & kompetensutbyte 
  • Energi och inspiration till nya verktyg och idéer 
  • Nya kontakter med andra ledare
  • Fördjupad kunskap kring ledarskap

Nätverkets upplägg
Nätverket träffas 5-6 gånger per år. Upplägget är att träffas och diskutera aktuella ämnen inom ledarskap. Vid varje tillfälle har vi en extern föreläsare som belyser olika teman, under ledning av en facilitator, för att skapa delaktighet på ett professionellt sätt. Frågor kring dessa teman diskuteras sedan i grupper under nätverksträffen. 
 

Som chef och ledare ansvar jag för min egen utveckling och The New Boss ger mig både kunskap inspiration och ett fantastiskt nätverk.

– Anna Schreil, VP Operations på The Absolut Company

Pris
Att vara medlem i nätverket kostar 3 995 kr/år och person. 

Är ni fler deltagare? Är ni fler än 1 person från samma företag som vill vara med i The New Boss, kan ni välja ett utökat medlemskap. Kostnaden är då 2 000 kr/person för person nr 2 och därutöver.  

Vi tar löpande emot nya medlemmar och nätverket finns på följande orter: Malmö, Helsingborg, Kristianstad, Halmstad och Växjö.

Har du frågor eller funderingar eller vill komma och prova på, tveka inte att kontakta oss!

Vill du gå med som medlem, anmäl dig här!

0