Bli medlem

Handelskammaren är de sydsvenska företagens samlade röst för ökad tillväxt och konkurrenskraft i Sydsverige. Arbetet är förankrat direkt med företagen. Vi prioriterar målen tillsammans och kan därför påverka med kraft. Det ska vara lätt att driva företag i Sydsverige. Därför behöver vi ökad tillgänglighet, rätt kompetens och ökad integration. Dessa tre områden är därmed i fokus för vår verksamhet.

Vi har ett regionalt perspektiv på tillväxt eftersom regionala förutsättningar är viktiga drivkrafter. Med internationella trender som urbanisering och globalisering blir det regionala perspektivet dessutom allt viktigare.

Sydsvenska Industri- och Handelskammaren är Sydsveriges största affärsnätverk, företagens egen lobbyist och expert på internationell handel. Företag med verksamhet i Sydsverige är välkomna att bli medlemmar, ju fler som är med och bidrar, desto starkare blir vår röst. Medlemskapet kan nyttjas av samtliga anställda på bolaget. 

Vad skiljer oss från andra organisationer?

Handelskammaren är Sydsveriges enda helt självständiga näringslivsorganisation. Istället för ägare har vi huvudmän från våra medlemsföretag utan stora vinstkrav. Därför kan vi erbjuda utbildningar och bedriva påverkansarbete med syfte att göra Sydsverige till en bättre plats för företagen.

Medlemsförmåner

Ju mer du använder Handelskammarens tjänster och ju mer aktiv du är, desto större blir nyttan med medlemskapet. 

Vad kostar det?

Priset för medlemskap baseras på antalet anställda på företaget. Beräkna vad det kostar för just ditt bolag i kalkylatorn längst ner på sidan.

Bli medlem direkt!

Stadgar för Sydsvenska Industri- och Handelskammaren

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

0