Datum / Tid


Plats

Handelskammaren, Ångbåtsbron 1, vån 7, Malmö

Pris

Kostnadsfritt för medlemmar i HR-lunchen.
595 kr/pers för övriga medlemmar i Handelskammaren.

Moms tillkommer. Anmälan är bindande, men platsen kan överlåtas.

Sista anmälningsdag är den 18 oktober.

Lunch ingår!

Vad innebär Framtidens HR i Sverige?

Vår omvärld förändras i en allt snabbare takt, där utvecklingen idag sker exponentiellt. Detta gör framtiden svår att förutse för oss alla. För att fortsätta vara relevanta och framgångsrika i framtiden måste dagens verksamheter, inklusive HR-funktioner, inte bara acceptera utan också omfamna detta faktum och nyttja utvecklingen till sin fördel. Ny teknologi, såsom AI, har en enorm potential att spela en nyckelroll i arbetet för HR att framgångsrikt möta framtida utveckling, driva nödvändig omställning samt skapa värde för sina verksamheter på lång sikt.

Men hur påverkas egentligen HR:s roll av AI? Vilka hinder och möjligheter finns för HR med AI? Vilka användningsområden inom ARUBA satsar andra HR-funktioner på? Och hur kommer man praktiskt i gång med AI?

Under det här eventet ska vi försöka reda ut dessa frågor genom en interaktiv presentation där du även får chansen att fundera och diskutera viktiga frågeställningar med andra HR-kollegor.

Välkommen till denna träff med HR-lunchen, då Trine Bø-Pedersen från PwC och en av initiativtagarna till undersökningen ”Framtidens HR i Sverige 2024” kommer till oss och delar insikter om hur Sveriges HR-funktioner prioriterar, investerar och möter morgondagens utmaningar. Baserat på rapporten kommer du att få konkreta rekommendationer som hjälper dig i framtida beslut i en värld där AI och digitalisering tar en större plats.


Framtidens HR i Sverige – en undersökning från PwC
Framtidens HR är en nationell rapport som publiceras årligen av PwC Sverige, detta år är fokus på AI och dess inverkan på HR. Insamling av data genomfördes under mars 2024 genom en kvantitativ enkät som besvarades av 102 HR-beslutfattare i Sverige.

0