Datum / Tid


Plats

AB Gustaf Kähr, Dunderbergsgatan 10, Nybro, Sverige

Pris

Kostnadsfritt och exklusivt för dig som arbetar på ett medlemsföretag i Handelskammaren. Här hittar du våra medlemmar. Anmälan är bindande, men platsen kan överlåtas.

Sista anmälningsdag är den 13 oktober.

Vi inleder med mingel och fika.

Observera att vid utebliven närvaro vid kostnadsfritt event debiteras 300kr.

AB Gustaf Kähr – den småländska golvtillverkaren – Nybro

För över 160 år sedan grundades AB Gustaf Kähr  i småländska Nybro där den idag globala golvtillverkaren fortfarande har sin största fabrik och sitt hjärta. Företaget har varit ledande i inom trägolv under lång tid och har stått för flera viktiga framsteg i branschen. De uppfann lamellparketten och var bland annat först i världen med att introducera trägolv med en limfri fog men även tidiga i sitt miljöarbete där de blev den första golvtillverkaren att utveckla en tillverkningsprocess fri från lösningsmedel.

Kährs produkter säljs i över 70 länder och de är marknadsledande inom trägolv i Sverige och Finland och har idag även en rad andra produkttyper i sitt sortiment.

Under vårt företagsbesök vid fabriken i Nybro kommer platschefen i Nybro, Carl-Henrik Stenermark, ta emot oss tillsammans med Patrik Aberin, tillverkningschef i Nybro. De kommer utöver en spännande rundvandring i produktionen att berätta mer om koncernen, kommande satsningar och sitt pågående förändringsarbete där kundfokus är en central fråga.

Nyfiken på att lära känna Kährs ännu mer? Gör din anmälan till företagsbesöket redan idag och tipsa gärna dina kollegor, inbjudan gäller alla på företaget.

Välkommen

0