Datum / Tid


Plats

Handelskammaren, Norra Järnvägsgatan 8, Växjö

Pris

595 kr/pers för medlemsföretag i Handelskammaren.
895 kr/pers för övriga medlemmar.

Moms tillkommer. Anmälan är bindande, men platsen kan överlåtas.

Sista anmälningsdag är den 21 september.

En lättare frukost serveras på morgonen!

AI: Din osynliga medarbetare – förstå, anpassa och leda i den nya eran – Växjö

Välkomna till en interaktiv och engagerande föreläsning om AI. Här reder vi ut varför alla pratar om AI just nu? Hur kommer det att påverka näringslivet på en makronivå?

Alfred Appelros, VD på Get Social hjälper oss genom tre huvudområden:

  1. Förstå AI: Vad är det egentligen? Hur fungerar det? Hur kommer det att påverka företag och branscher? Genom att förstå AI kan företagsledare bättre navigera i den digitala transformationen och ta informerade beslut. Konkreta exempel på verktyg kommer att visas som inom bara några månader kommer att användas i nästan alla företag.
  2. Anpassa till AI: Hur kan företag anpassar sig till en AI-driven värld. Detta inkluderar att förstå hur AI kan användas för att förbättra effektiviteten, driva innovation och skapa nya affärsmöjligheter. Vilka utmaningar medför AI? Etiska överväganden och regulatoriska frågor?
  3. Leda i AI-eran: Hur kan företagsledare leda sina organisationer i den nya AI-eran. Detta inkluderar att skapa rätt strategier, att utveckla medarbetarnas digitala kompetens och att omfamna förändring.

Föreläsningen kommer visa några riktiga exempel och fallstudier för att illustrera de viktigaste punkterna. Dessutom kommer vi att använda enkla, icke-tekniska termer för att göra innehållet tillgängligt och relevant för alla, oavsett tekniska kunskaper.


Varför är detta viktigt för företagsledare?
AI är inte längre en framtida teknik – det är här och nu, och det förändrar redan hur vi gör affärer. För företagsledare är det avgörande att förstå AI och dess inverkan på deras företag och branscher. De som kan anpassa sig till och dra nytta av AI kommer att ha en konkurrensfördel, medan de som ignorerar det riskerar att bli lämnade bakom. Redan nu har forskning på området släppts som indikerar att ungefär 80% av den amerikanska arbetskraften kan få minst 10% av sina arbetsuppgifter påverkade av introduktionen av generativ AI, medan cirka 19% av arbetarna kan se minst 50% av deras uppgifter påverkade.


>> Här finner ni en teaser video för att visa som redan har släppts i USA till 800 testkunder

Missa inte denna framtidsblickande föreläsning, eller är det så mycket framtidsblickande? Vi kanske redan är där?

Varmt välkomna!

0