Datum / Tid


Plats

Handelskammaren, Ångbåtsbron 1, våning 7, Malmö

Pris

595 kr/pers för medlemsföretag i Handelskammaren.
895 kr/pers för icke-medlemmar.

Moms tillkommer. Anmälan är bindande, men platsen kan överlåtas.

Sista anmälningsdag är den 30 maj.

Det kommer att serveras en lättare frukost!

Att göra affärer i Danmark

Handelskammaren bjuder in till en föreläsning om svenska företags möjligheter att göra affärer i Danmark. Vi kommer att diskutera utmaningar, möjligheter och skillnader mellan svensk och dansk affärskultur.

Hör om flera svenska företag som gjort resan över sundet, och hur de gjorde det – bl.a. med dansk hjälp. Och om utmaningarna de mött, skillnaden mellan lagar & regler, mötesbokning, osynliga kontrakt, arbetskultur, ledarskap, definitionen av en lyckad affär. Och vilket språk ska vi tala?

Danmark erbjuder tillgång till en kapitalstark marknad med nya kunder och affärspartners. Landets starka ekonomi bjuder på goda möjligheter för att expandera verksamheten och öka försäljningen.  Den svaga svenska kronan har fördelen att svenska varor och tjänster blir avsevärt billigare för danska kunder, vilket ökar efterfrågan och försäljningen i många branscher, speciellt i företag med inhemska underleverantörer.

Johan Wessman, VD Øresundsinstituttet inleder med en lägesrapport om utvecklingen och möjligheterna i Öresundsregionen och vad vi har att förvänta oss framöver.

Du kommer att få lyssna till  Lars Eriksen – Senior Business Development Manager, KL Marketing. Lars har i mer än 30 år arbetat intensivt med försäljning, marknadsföring, strategi- och affärsutveckling, för både danska, svenska och utländska företag.

Du kommer också att möta,  Dan Svanfelt, VD, Dansab. Dan har många års erfarenhet som försäljningschef i industriföretag i såväl Sverige som Danmark.

Vi ser fram emot att träffa er för att diskutera hur ni kan utveckla era affärer i Danmark!

0