Datum / Tid


Plats

Aktivitetshuset, Ikeagatan 8, Älmhult, Sverige

Pris

495 kr/pers för medlemsföretag i Handelskammaren.
595 kr/pers för icke medlemmar.

Moms tillkommer. Anmälan är bindande, men platsen kan överlåtas.

Anmäl dig senast den 2 oktober.

BusinessForum Varumärke

Välkommen till en inspirerande eftermiddag i Varumärkets anda där vi får lyssna till experter från IKEA, Brand Clinic och Hövding. Som vanligt träffas vi hos IKEA i Älmhult.

”Make room for life.”
Ett vardagsrum är inte längre vad det brukar vara, idag behöver vardagsrummet erbjuda plats för avkoppling, lek, arbete, party… Med detta menar IKEA att man måste bemöta sina kunders olika behov med produkter som är gjorda för flera olika ändamål. Gunnel Norman guidar oss från tanke till färdigt koncept.

”Du är ditt varumärke, varken mer eller mindre.”
Ditt varumärke är inte något annat än den uppfattning omvärlden har om ditt företag eller din produkt. Det avgörande är inte vad du är, utan vad omvärlden tror att du är. Ulrik von Szokolay, VD på Brand Clinic, kommer att utveckla detta genom att lära dig identifiera både svagheter och styrkor som du kan bygga vidare på.

”Hur marknadsför och säljer man en produkt som aldrig tidigare skådats?”
Vad gör du när det inte finns några referenser och du är ett okänt varumärke? Resan och insikten i att det vi gör rätt idag antagligen inte är rätt imorgon och att man alltid måste vara öppen för nya sanningar och villig att våga förändra sig.
Detta och mycket mer kommer Fredrik Carling, VD, och Anna-Katarina Skogh, Marknadschef på Hövding, att berätta om.

Välkommen till en eftermiddag där varumärket står i fokus!
Fika och köttbullemiddag ingår i priset.

0