Datum / Tid


Plats

Kalmar Science Park AB, Bredbandet 1, Kalmar

Pris

895 kr/person för medlemsföretag i Handelskammaren eller Kalmar Science Park.
1 295 kr/person icke-medlemmar.

Moms tillkommer. Anmälan är bindande, men platsen kan överlåtas.

Sista anmälningsdag är den 4 april.

I samband med registreringen kl 09.30 serveras kaffe/te och fralla!
Vi ses i lokal Utblicken!

Bygg ditt varumärke – Kalmar

När tjänster, produkter och företag blir alltmer lika varandra är det viktigare än någonsin att bygga och vårda sitt varumärke. Att ladda sitt varumärke med rätt värden gör att man ökar såväl försäljning som lojalitet och stolthet. Ta chansen att lyssna på några som arbetar med sitt varumärke i fokus.

Under denna inspirations- och kunskapsdag lägger vi fokus på varumärkesbyggande. Vi får lyssna till olika branscher som ger olika infallsvinklar. Men också hur AI kan hjälpa till att bygga ditt företags varumärke.

Dagens program:

Peter Andersson, koncernchef Blentagruppen
På en hårt utsatt konsumentmarknad är det av yttersta vikt att ha starka varumärken. Där verkar koncernen Blentagruppen med sina varumärken Guldfågeln och Ingelsta Kalkon. Koncernchef Peter Andersson berättar om hur de tänker kring sitt varumärkesbyggande och varför deras varumärken ska vara första valet hos konsumenterna.

Peter Andersson har lång erfarenhet av att jobba med varumärken. Han har tidigare varit CEO för Orkla Foods i Danmark samt Marknads & Innovationsdirektör för Procordia med varumärken såsom Felix, Risifrutti, Fun Light, Ekströms, Önos och Grandiosa.

Arash Gilan, vd Viva Media och Sveriges mest framträdande person inom AI
Med boken ”I Love AI – Hur Du och Din Organisation Kan Ta Tillvara på Magin med AI” har Arash idag blivit Sveriges mest framträdande person för AI. Han inspirerar dagligen på sociala medier om hur AI påverkar oss och vilka möjligheter det finns idag.

Denna föreläsning är en djupdykning i världen av artificiell intelligens, inspirerad av boken ”I Love AI”. Vi utforskar hur AI inte bara är en teknologisk innovation, utan en kulturell omvandling som påverkar varje aspekt av våra liv och våra organisationer. Föreläsningen ger en unik inblick i hur AI kan användas för att förbättra produktivitet, kreativitet och beslutsfattande inom alla branscher.

Joakim Johansson, vd Astrid Lindgrens Värld
Till Astrid Lindgrens Värld vallfärdar numera inte bara vi svenskar. Idag lockar man besökare från Danmark, Tyskland och flertalet andra länder. Lyssna till Joakim Johansson, som varit vd sedan 2014, när han berättar om deras varumärkesresa, hur de arbetar för att skapa stolthet att arbeta på Astrid Lindgrens Värld och hur  de driver företaget vidare i Astrid Lindgrens anda.

Magnus Noord, vd Proad
Att samarbeta med influencers som delar ditt företags värderingar och mål kan öka synligheten för ditt varumärke bland andra företag och skapa trovärdighet inom din bransch. Genom att låta influencers dela sin personliga erfarenhet och berätta om sitt samarbete med ditt företag kan du skapa en genuin och engagerande kommunikation med andra företag på en djupare nivå.

Lyssna till Magnus Noord vd på ProAd som arbetat med Influencer Marketing sedan 2016 och representerar några av de största kreatörerna i Sverige, Magnus har arbetat med digital synlighet sedan 1999.

Varmt välkomna till en dag om varumärke – fylld av inspiration och kunskap!


Dagen är ett samarrangemang mellan Sydsvenska Handelskammaren och Kalmar Science Park.

0