Datum / Tid


Plats

Handelskammaren, Ångbåtsbron 1, våning 7, Malmö

Pris

1 595kr/pers för medlemsföretag i Handelskammaren.
2 095 kr/pers för icke-medlemmar.

Moms tillkommer. Anmälan är bindande, men platsen kan överlåtas.

Sista anmälningsdag är den 7  juni.

Vi börjar med en lättare frukost och avslutar med gemensam lunch!

Lär dig ChatGPT – på en förmiddag!

Succén är tillbaka – till dig som missade förra tillfället kommer här en ny chans!

Under denna förmiddag får du de verktyg och insikter som krävs för att förbättra dina arbetsprocesser och upptäcka nya affärsmöjligheter med hjälp av ChatGPT!

Detta lär du dig:

  • Grunderna i ChatGPT – En introduktion till ChatGPT, vad det är och hur det fungerar. Vi tar även upp dess begränsningar och diskuterar säkerhetsaspekter och GDPR.
  • AI i praktiken – Vi går igenom användningsområden där ChatGPT gör skillnad, från förbättrad kundkommunikation till effektivare arbetsprocesser.
  • Skapa personas – Här utforskar vi hur man ger ChatGPT en personlighet, vilka delar den består av och hur man bäst skapar den.
  • Avancerade prompts – Att skicka rätt meddelande till ChatGPT är avgörande för svaret man får. Vi går igenom hur man formulerar bra och effektiva prompts för att få relevanta resultat.
  • ChatGPT in action – Vi skapar prompts tillsammans med dig där vi visar hur du ska skriva med ChatGPT för att lösa verkliga uppgifter som du står inför varje dag!

Avslutande frågestund – innan vi rundar av öppnar vi upp för en dialog. Ställ frågor, dyk ner i detaljerna och se till att du lämnar med all kunskap du behöver för att använda ChatGPT effektivt i din yrkesroll.

Utbildningen hålls av André Andersson från Scribill AB.

Varmt välkommen att investera i din framtid!

0