Datum / Tid


Pris

495 kr/pers för medlemsföretag i Handelskammaren.
795 kr/pers för icke medlemmar.

Anmälan är bindande, men platsen kan överlåtas.
Observera att vid utebliven närvaro utan avanmälan debiteras 300kr.

Sista anmälningsdag är den 28 oktober kl 08:00!

Det är dags att uppgradera vårt mentala operativsystem

…och bli mer hjärnsmart i vardagen

  • Går det att sänka tempot utan att tappa farten?
  • Hur tränar man upp sina fokusmuskler i vår brusiga värld?
  • Kan man stärka sin resiliens för att stå bättre rustad inför livets motgångar?

Under två års tid har den ambitiösa entreprenören, tidigare New York-bon och numera slow-aktivisten Trine Grönlund, tillsammans med 300 ledare och medarbetare från 40 olika företag utforskat vägen till en roligare och mer mentalt hållbar vardag.

Under detta banbrytande, EQ-baserade föredrag delar hon med sig av resultatet – mentala verktyg som ger oss bättre kontroll över tempot, fokuset och återhämtningen i våra liv. Otippade nya vägar till ökad produktivitet, kreativitet och välbefinnande.

Trine uppmanar dessutom till ett större personligt ledarskap där vi  öppnar upp till ett livslångt lärande kring hur man bättre kan förstå, hantera och ta ansvar för sin mentala hälsa, precis som vi så självklart lärt oss att göra med vår fysiska. Små, enkla justeringar i vardagen är allt som ska till för att skapa en mer mentalt hållbar vardag och därmed även en värld med fler engagerade, glada och medvetna medmänniskor och medarbetare. En win-win-win för samhälle, näringsliv och individ.

Trine driver idag det egna bolaget Innergi Labbet som just nu startar upp nya mentala gym i både Lund och Malmö tillsammans med konsultbolaget iTURN.

0