Datum / Tid


Plats

Hetch, Redaregatan, Helsingborg, Sverige

Pris

Lunch till självkostnadspris.
Meddela ev. matpreferenser vid anmälan!

Sista anmälningsdag 18 april.

Utebliven närvaro vid kostnadsfritt event debiteras 300kr.

Etablerat möter nytt – den manliga skönhets- och doftbranschen

Skönhetsvård och doft för män exploderar just nu på marknaden och i vårt närområde har vi två riktigt intressanta bolag i branschen – Morgan Madison och Pracstore.

Henrik Lundqvist, en av Sveriges mest kända idrottsmän och målvaktsikon från New York Rangers och svenska Trekronor, valde bolaget Morgan Madison från Helsingborg när han skulle skapa sina parfymer Next Chapter Vol. 1 och Vol. 2. Lanseringen har fått enormt mycket publicitet i USA och Sverige. Doften har bland annat vunnit priset Beauty Oscar för årets parfymsamarbete av tidningen Aftonbladets skönhetsredaktörer och har varit nominerad för andra utmärkelser i branschen.

Annette Melander Berg och Oscar Åkerström från Morgan Madison berättar om varumärkesresan, att samarbeta med en superstar, möjligheter/utmaningar i branschen och om dofttrender.

I Ängelholm startade för ett par år sedan Prac av Caroline Forsmark och Kajsa Nilsson. Med idén att göra styling- och hygienprodukter för män har företaget hittat en plats på marknaden. Bolaget har avtal med First Class Brands och återfinns bl a på Apoteket och ICA. Prac står för practice och varumärket bygger på idén är Practice makes perfect. Även Prac har en känd hockeymålvakt som sin ambassadör – Calle Clang tidigare Rögle BK, nu i Anaheim Ducks.

Pracstore har vunnit Erik Paulssons entreprenörpris 2023, blivit utsedda till Årets Startup i Ängelholm och varit nominerade i samma kategori på MiH-galan i Helsingborg.

Caroline och Kajsa berättar om sin start-up resa med allt vad det innebär med sökande efter investerare, branding, ha koll på trender, produktutveckling mm.

Varmt välkommen till ännu en intressant Business lunch när Etablerat möter Nytt!
OBS! Mötet börjar prick 11.30! Kom gärna strax innan och mingla!


”Etablerat möter Nytt – en businesslunch” är en ny mötesplats där etablerade och nya bolag möts för att utbyta erfarenheter, vidga sina nätverk och skapa nya affärsrelationer. Etablerat möter Nytt är ett samarbete mellan Sydsvenska Handelskammaren och NyföretagarCentrum Skåne Nordväst.

0