Datum / Tid


Plats

Hetch, Henckels torg, Helsingborg, Sverige

Pris

Kostnadsfritt.

Anmälan är bindande, men platsen kan överlåtas.
Utebliven närvaro vid kostnadsfritt event debiteras 300kr.

Efter presentationerna och diskussionerna äter vi gemensam lunch till självkostnadspris!
Tillägget till lunchen gör du i anmälan.
Till lunch serveras en Vermicelli ”bowl”
Basen:
Marinerade glasnudlar, picklade rotfrukter, rödlök, sojabönor,
koriander- & mangosalsa, böngroddar, rödkål & rostat pumpafrö.
Tillägg:
Alternativ 1: Räkor, citron & avokadosalsa
Alternativ 2: Stekt marinerad tofu & rostad cashewnöt

Sista anmälningsdag 24 april kl 09:00.

Etablerat möter nytt – Fordonsindustrin

Den 25 april har vi hållbarhet som tema på Etablerat möter Nytt och vi har bjudit in två bolag med verksamheter kopplat till fordonsindustrin – Boxon Tech och Din Bildemontering.

Boxon Tech riktar sig främst till fordonsindustrin och erbjuder kostnadseffektiva och miljövänliga förpackningslösningar. Genom att trågen anpassas specifikt för de olika fordonsdetaljerna ökar fyllnadsgraden på varje packad pall och transport-, hantering- och förpackningskostnaderna sänks. Ni får möta General Manager Tobias Rasmusson som berättar mer om lösningen med effektiva produktanpassade förpackningar och deras helhetsansvar mot kunderna genom ett uppbyggt återvinningssystem.

Med miljö- och nytänkande i fokus, skrotar Marah Esmaeil och företaget Din Bildemontering i Örkelljunga AB både obrukbara bilar och gamla förlegade fördomar. Som ung, kvinna och till det flykting från Syrien 2015 visar Marah Esmaeil att det är möjligt att med stark drivkraft skapa sin framtid genom eget företag. Med företaget, Din Bildemontering i Örkelljunga AB, har miljötänkande och hållbarhet satts i fokus. Att skapa sin egen försörjning har samtidigt varit ett viktigt mål för Marah Esmaeil. Att bryta sig in i en typiskt mansdominerad bransch har heller inte varit något som bromsat – Förra året blev  Marah Esmaeil årets unga nyföretagare. Läs mer här >>

”Etablerat möter Nytt – en businesslunch” är en mötesplats där etablerade och nya bolag möts för att utbyta erfarenheter, vidga sina nätverk och skapa nya affärsrelationer. Etablerat möter Nytt är ett samarbete mellan Sydsvenska Handelskammaren och NyföretagarCentrum Skåne Nordväst.

Varmt välkommen!

0