Datum / Tid


Plats

Bofood AB, Västra kajen, Karlshamn, Sverige

Pris

Kostnadsfritt och enbart öppet för medlemsföretag i Handelskammaren. Här hittar du våra medlemmar. Anmälan är bindande, men platsen kan överlåtas.

Sista anmälningsdag är den 28 september.

Utebliven närvaro vid kostnadsfritt event debiteras 300kr.

Företagsbesök BOFOOD – 100% växtbaserat

BOFOOD/Det Gröna Mejeriet AB i Karlshamn satsar på livsmedelsprodukter som är klimatsmarta, hälsosamma och inte minst jättegoda! Alla deras produkter är växtbaserade och fria från mjölk, laktos, och nötter.

Företaget startade 2006 och vi kommer under vårt besök få lyssna till Per Gunnar Persson som idag är styrelseordförande och Kenth Lindvall, vd. De kommer att berätta mer om det ganska unga företaget och deras planer för framtiden. Spännande är att några av företagets produkter idag har hittat marknader långt bort från Sverige nämligen i Asien (bl.a. Thailand, Singapore och Malaysia).

BOFOODs Lovice är en vegetabilisk glass gjord på sojaböna (GMO-fri). De har även satsat på svensk rapsolja, Kloka, som innehåller hälften så mycket mättat fett jämfört med olivolja och hela sju gånger mindre än smör!

Vi välkomnar dig till ett företagsbesök där du får upptäcka och njuta av nya hälsosamma och klimatsmarta livsmedel i vår närhet.

Ta gärna med kollegorna, inbjudan gäller alla på företaget. Välkommen!

0