Datum / Tid


Plats

Villa Copenhagen, Copenhagen Central Post Building, Tietgensgade 35-39, 1704 København, Danmark

Pris

Kostnadsfritt och endast för medlemmar i Handelskammaren.
Anmälan är bindande, men platsen kan överlåtas.

Utebliven närvaro vid kostnadsfritt event debiteras 300kr.

Sista anmälningsdag är den 22 februari.

Begränsat antal platser!

Företagsbesök Hotel Villa Copenhagen

Följ med oss och besök Hotel Villa Copenhagen i Köpenhamn! Bygganden som ursprungligen byggdes som danska postens huvudkontor 1912 har transformerats till ett lyxhotell av Strawberry och medlemsföretaget Arkitekterna Krook & Tjäder har stått för arkitektarbetet. Lars Gunnarsson, ansvarig arkitekt på Krook & Tjäder presenterar och visar runt i hotellets alla delar.

Krook & Tjäder har utvecklat ett hotell med 390 rum, flera restau­ranger, barer, takterrass med pool samt konferens- och eventavdeln­ing samt renovering av fasader. Byggnaden är kulturhistoriskt värdefull och projektet har inneburit många ställningstaganden och anpassningar till husets befintliga utseende och tidigare funktion. Byggnadens två innergårdar har fått varsitt infill i form av ett glastak över lobbyn samt ett tak av limträ över den blivande eventsalen. Krook & Tjäder har drivit projektet från första skiss till bygghan­dlingsskede.

Vill ni passa på att bo över en natt på detta fantastiska hotell i samband med vårt besök så har ni 25% rabatt. Boka genom att kontakta Jakob Gjærum på jakob.gjaerum@villacph.com, ange att ni kommer från Sydsvenska Handelskammaren.

Varmt välkomna!

0