Datum / Tid


Plats

IHM Business School, Norra Vallgatan 102, Malmö

Pris

200 kr/pers för medlemsföretag i Handelskammaren.
300 kr/pers för icke medlemmar.

Moms tillkommer. Anmälan är bindande.

Sista anmälningsdag 1 mars.

Handelskammarens Nätverk för VD-assistenter

Psykologi för VD-assistenter med George Smidelik, stjärnpedagogen från Budapest

Vad kännetecknar oslipade diamanter? – Vi alla är mer eller mindre oslipade diamanter, oavsett vilka skolor vi gått eller hur framgångsrika vi är, så finns det alltid sidor som vi kan bli bättre på och saker som vi kan upptäcka. Även om en person är väldigt duktig och erfaren, är det lätt att man hamnar i en trygghetssfär. En sådan person kan oftast bli hjälpt att hitta andra sidor hos sig själv.

George Smidelik driver företaget A&O Konsult och kallar sig i dagligt tal för ”Vuxenpedagog” andra beskriver honom som en mästare på upplevelsebaserad inlärning. Trots samarbetet med jättar som Ikea och Samsung har George Smidelik en mycket anspråkslös webbplats, som andas sent 90-tal. Men det är också det enda som är omodernt med denne man. Hans tankar om hur traditionell utbildning bör förändras är både revolutionerande och inspirerande.

Är du en oslipad diamant som inte har full koll på din egen kapacitet? Kom och låt George Smidelik hjälpa dig att synliggöra dina egenskaper!

Denna gång träffas vi på IHM Business School i Malmö. Pernilla Biström kommer att inleda och berätta mer om IHM och vilka utbildningar de har att erbjuda oss.

Självklart blir det tid för fika och mingel.

En eftermiddag för din personliga utveckling!

Varmt Välkommen!

0