Datum / Tid


Plats

STUDIO, Nordenskiöldsg 24, Malmö

Pris

200 kr/pers för medlemsföretag i Handelskammaren.
300 kr/pers för icke medlemmar.

Moms tillkommer. Anmälan är bindande.
Utebliven närvaro vid kostnadsfritt event debiteras 300 kr. Vid övriga event utgår full avgift vid utebliven närvaro.

Sista anmälningsdag 6 maj.

Handelskammarens Nätverk för VD-assistenter

Mind Power – lär dig kommunicera och ta makten över din egen kraft!

Är du redo för ett positivt energilyft i din tillvaro? Vill du sluta vara ett offer för dina energikrävande tankar och uppleva sinnesro och glädje? Vill du lära dig hur du kan styra din hjärna i stället för att den styr dig? Kom då och lyssna till Annette Wendin som sedan 2004 tituleras Master Coach och tillhör the school of wisdom. Annette kommer att ge oss en inblick i ett coachingprogram för företagsledare som vill skapa tillväxt Det blir en kombination med traditionella Business Managementmodeller, professionell coaching och slutligen en guidning i tankens kraft. Magi för dig!

Därefter får vi lyssna till Anders Mildner, som är journalist, författare och innehålls- och kommunikationsansvarig på Altitude Meetings. Han berättar om bolagets unika talarcoaching och ger dig ett smakprov under rubriken: ”Bli en bättre talare”! Vi tar också upp de fem vanligaste misstagen en föreläsare oftast gör.

Mötesplatsen denna gång är häftiga STUDIO där vi inleder med en fika i loungen på STUDIO Meetingpoint, plan 2. Efter föredragen går vi ned till Restaurang Lokal 17 i Pembert & Gustafssons regi. Restaurangen som inte bara erbjuder nordisk mat med influenser från övriga världen utan är en fena på catering. Här avslutar vi mötet med ett glas bubbel, plock & härligt mingel.

En unik möjlighet att ta makten över din egen kraft och ha lite roligt också!

Anmäl dig senast den 6 maj. Glöm inte meddela ev. allergier.

Då vi har ett begränsat antal platser vill vi reservera oss för att arrangemanget kan blir fullbokat. Först till kvarn gäller.

Varmt Välkomna!

0