Datum / Tid


Plats

Handelskammaren, Ångbåtsbron 1, våning 7, Malmö

Pris

Kostnadsfritt och exklusivt för Handelskammarens medlemmar.

Anmälan är bindande, men platsen kan överlåtas.
Utebliven närvaro vid kostnadsfritt event debiteras 300kr.

Sista anmälningsdag är den 4 december.

Julmingel på Ångbåtsbron!

Vi bjuder på julstämning, en krydda framtidstro och handling! Passa på att avsluta året med mingel, nätverkande och inspiration i en föreläsning där Altitude Meetings vd Yasemin Arhan Modéer ger oss nycklarna till ett ledarskap som har kraften att förändra dig och dina kolleger som medmänniskor.

Värderingsstyrda organisationer- så når du längre
 – Modigt medarbetarskap och sårbara ledare

Vi lever i en skakig tid, full av orosmoln. Och ofta i tider av oro söker vi mer av kontroll, övervakning och hierarki. Men det vi behöver är motsatta. Vi behöver tillit, inkludering och samarbete för att klara av den turbulenta tid vi står mitt i.

Vi behöver framtidstro – men också handling. Yasemins hoppingivande föreläsning visar hur du som ledare och medarbetare tillsammans kan skapa den förändring som gör skillnad på riktigt. Yasemin inspireras av den “glada aktivisten” som innebär att i varje läge se möjligheter att förändra, komma framåt och förbättra.

PS. Vi bygger ett paketberg som Skånes Stadsmission sedan tar hand om och ser till att det kommer till en lycklig mottagare. Vill du vara med går det bra att ta med en inslagen julklapp. Märk gärna paketet så de vet vem julklappen passar för, t ex barn 3-6 år.

Vi ser fram mot att starta julkänslan med dig!


Yasemin Arhan Modéer, VD för Altitude Meetings, profilerad näringsdebattör, styrelseordförande i Barnfonden, entreprenör och processledare med blick för de stora sambanden med fokus på klimat och hållbarhet. Hon föreläser ofta om modigt ledarskap och sårbara ledare som vågar utgå från värderingsstyrda visioner och mål.

0