Datum / Tid


Plats

Handelskammarens lokaler, vån 2 i Malmö Börshus, Skeppsbron 2, Malmö, Sweden

Pris

495 kr/pers för medlemsföretag i Handelskammaren.
795 kr/pers för icke medlemmar.

Moms tillkommer. Anmälan är bindande, men platsen kan överlåtas.

Anmäl dig senast den 6 september.

Vi inleder med gemensam lunch.

Kommunicera med film i en digital värld

Under detta seminarium riktas strålkastarljuset på några av de största och de senaste trenderna inom rörlig bild just nu! Det är en omvälvande tid för den rörliga bilden – då alla hinder i form av distribution och dyr videoteknik sveptes bort i den digitala revolutionen.

Vi tittar närmre på hur ny teknik skapar nya möjligheter att berätta en historia. Vilka är de senaste trenderna inom teknik och storytelling när det gäller online video. Vi avslutar med en ”crash course” och introduktion till den stora filmskaparpotentialen som vi bär med oss i våra mobiler. Vi ger dig de viktigaste tipsen som du behöver för att få ut bättre kvalité från din mobilkamera.

Varmt välkommen!

Föreläsare är Joakim Lindhé som under många år varit anställd på SVT som journalist, redaktör och producent och som idag driver produktionsbolaget Yellow Kid och Videoakademin. Samt Peter Wirén som har jobbat med publik service-tv och kommersiell TV i många år, bland annat som producent och redaktör med gedigen erfarenhet av redaktionellt arbete.

0