Datum / Tid


Plats

Skeppsbron 13B, Malmö

Pris

3 395 kr/pers för medlemsföretag i Handelskammaren.
5 595 kr/pers för icke-medlemmar.

I priset ingår fika och lunch.

Moms tillkommer. Anmälan är bindande, men platsen kan överlåtas.

Sista anmälningsdag är den 8 juni.

Utebliven närvaro vid kostnadsfritt event debiteras 300kr.
Vid övriga event utgår full avgift vid utebliven närvaro.

Lär dig göra film till web och sociala medier!

Heldagskurs i film för en ny vardag…

Överallt ser vi det numera – filmer och videosnuttar om stort och smått. I det digitala bruset är film ett av de kraftfullaste sätten att kommunicera. Men det kräver att vi tänker och jobbar lite annorlunda. Att våga arbeta på nya sätt kräver ofta lite ny kunskap.

Vad skulle du behöva för att enkelt kunna göra film som kan användas i vardagen på ditt företag eller i din organisation?

Här har du chansen att få lära dig och träna på att skapa filmer från idé till färdig film.  Vad ska man tänka på, hur gör man för att få ett bra resultat, vilka verktyg kan jag använda som gör det enkelt?

Oavsett om du tänker dig bli nästa YouTubestjärna, få lite verktyg som ger proffsigare resultat eller bara förstå processen för att bli en bättre beställare av film så är detta kursen för dig.

Vi håller till på Symbal Studio i Malmö, och har fri tillgång till hela deras filmstudio, verktygslåda och professionella filmteam. Du kommer att få inblick i hur professionell filmproduktion går till och hur du kan kombinera detta med ert egna filmande.

Kursmoment: Idéutveckling, filma med mobilkameran, intervjuteknik, redigering med enkla verktyg, användbara resurser på nätet, verktygs- och tekniktips.

Lunch och fika ingår.

Inbjudan gäller dig och dina kollegor!

Varmt välkommen!

0