Datum / Tid


Plats

Slagthuset MMX, Jörgen Kocksgatan 7A, Malmö

Pris

200 kr/pers för medlemsföretag i Handelskammaren.
300 kr/pers för icke-medlemmar.

Moms tillkommer. Anmälan är bindande och först till kvarn gäller.

Sista anmälningsdag är den 5 oktober.

Nätverket för VD-assistenter – Special

Lite före alla andra – följ med på genrepet av musikalen Broarna i Madison County

Musikalen Broarna i Madison County är baserad på filmen med samma namn med Clint Eastwood och Meryl Streep i huvudrollerna. Den handlar om kärlekshistorien mellan hemmafrun och tidigare lärarinnan Francesca och fotografen Robert, som kommer till trakten för att göra ett reportage på de berömda täckta broarna. Skriven av Jason Robert Brown och Marsha Norman vann musikalen flera Tony Awards när den gick på Broadway 2014, bl.a för Bästa Musik.

Broarna i Madison County har premiär på Slagthuset MMX i Malmö den 12 oktober – men såklart skall vi ha sett den ”lite före alla andra”! I Sverigepremiären av Broarna i Madison County på Maximteatern i Stockholm spelas huvudrollerna av Viktoria Tocca och Daniel Sjöberg, bl.a kända från succéföreställningen Från Broadway till Duvemåla.

Vi kommer att inleda denna lite speciella kväll bakom kulisserna på Slagthuset MMX. Nina Christensson, en av de nya ägarna kommer att berätta om husets förvandling och om allt spännande som är på gång. Det blir förstår också tid för Mat & Prat, smakprover med dryck, innan vi ger oss ut i musikalens värld och upptäcker broarna i Madison County.

En kväll som du helt enkelt inte får missa!

Då vi har ett begränsat antal platser vill vi reservera oss för att arrangemanget kan blir fullbokat. Först till kvarn gäller.

Välkommen!

0