Datum / Tid


Plats

Handelskammaren, Malmö Börshus, Skeppsbron 2, Malmö

Pris

Kostnadsfritt för mentorer i nätverket Unga Ledare.
Lunch ingår.

Endast för Handelskammarens mentorer för nätverket Unga Ledare.

Anmälan senast 21 september.

Intresserad? Kontakta Agneta Lindroth.

Mentormöte

Vi är glada att du är en av våra mentorer kopplade till Handelskammarens ledarprogram för Unga Ledare. Vi vill därför bjuda in dig tillsammans med övriga mentorer till ett lunchmöte.

Konsten att vara mentor

När du har tackat ja till att vara mentor har du tackat ja till att vara en ödmjuk vägvisare. Ditt uppdrag är att vägleda genom din egen erfarenhet och visdom, av misstag och av framgångar. Ett framgångsrikt mentorskap bygger på att du som mentor har insikter om dina egna styrkor och svagheter och att du på ett pedagogiskt sätt kan förmedla det till din adept, men också att du kan lyssna mer än du själv pratar eftersom det är adeptens behov som står i centrum.

Charlotte Hagö delar med sig av sina erfarenheter av mentorskap, coaching och rådgivning till chefer och medarbetare samt några verktyg på vägen:

Full närvaro
Aktivt lyssnande
Konsten att ställa frågor

Ni är en spännande grupp mentorer så vi hoppas att du har möjlighet att komma denna dagen. Det är alltid inspirerande att få  träffa andra personer som har en stor tro på vad ett modernt mentorskap kan betyda.

Välkommen!

0