Datum / Tid


Plats

Förenade Bil Angelholm, Klippanvägen, Ängelholm, Sverige

Pris

Kostnadsfritt för medlemmar/kunder i Handelskammaren, Ängelholms Näringsliv och Båstad Turism & Näringsliv. Här hittar du våra medlemmar.

200 kr/pers för icke-medlemmar.

Moms tillkommer. Anmälan är bindande, men platsen kan överlåtas.

Sista anmälningsdag är den 2 april.

Utebliven närvaro vid kostnadsfritt event debiteras 150 kr.

Näringslivsfrukost på temat skånsk produktivitet och tillväxt

Tillsammans med Ängelholms Näringsliv, Båstad Turism & Näringsliv bjuder vi in dig till en näringslivsfrukost hos Förenade Bil i Ängelholm. Här får du mingla, nätverka, inspireras  och provköra bilar.

Tema: Produktiviteten, tillväxten och näringslivet: Hur går det för Skåne och det nordvästra hörnet?

Ett produktivt företag är också ett konkurrenskraftigt företag. Och produktiviteten påverkas inte bara av företagets interna arbete utan beror också på företagens omgivning. Hur ser förutsättningar ut i Skåne och det nordvästra hörnet för att skapa tillväxt och produktivitet? Pernilla Johanson, chefekonom på Sydsvenska Handelskammaren, berättar utifrån produktivitetskommissionens arbete hur utvecklingen ser ut i Skåne och vilka faktorer som är avgörande för en region.

Pernilla Johansson är doktor i nationalekonomi och hon har tidigare arbetat på Finansdepartementet och Riksbanken med ekonomiska analyser. Hon är även skrivit boken ”Produktivitetens nya geografi” med fokus på skånsk ekonomi.

Frukosten är klar kl 09.00 därefter erbjuder Förenade Bil dig som vill, en provkörning av en ny BMW eller MINI.

Välkommen!

0