Datum / Tid


Plats

Quality Hotel View, Hyllie stationstorg, Malmö, Sverige

Pris

Kostnadsfritt för dig som medlem i Handelskammarens Nätverk för VD-assistenter.
Är du inte medlem i nätverket vänligen kontakta Marie Voss.

Anmälan är bindande och först till kvarn gäller.

Sista anmälningsdag är den 28 september.
(Glöm inte meddela ev. kostavvikelser om du vill delta på plats)

Nätverket för VD-assistenter

Studio 52 – en guide i den digitala mötesdjungeln 

Vad ska jag tänka på när jag ska välja lokal till ett hybridmöte och hur får vi alla att känna sig delaktiga? Vad ska jag tänka på när jag väljer teknikleverantör till digitala möten, och varför behöver jag tänka på så mycket mer än tidigare?

Ja, detta och mycket mer får du svar på under 1,5 timmes hybridmöte stöpt i ett talkshowformat där producenten Max Demalva från Byrå Femtiotvå samtalar med gäster som bl a trendspanare och föreläsargurun Göran Adlén och den omåttligt populäre tv- och teaterregissören Per Johansson på Glada Hudik.

Vårt stora fokus för dagen är som rubriken säger; en guidning i den digitala mötesdjungeln och du kommer att få många bra tips från branschproffs.

Efter sändningen erbjuds deltagare på plats lite mingel med bubbel i glasen och goda tillbehör. För de som deltar digitalt erbjuds en exklusiv åtkomst till inspelad föreläsning med Göran Adlén. Detaljer kring denna får du efter din anmälan.

Vi har ett begränsat antal fysiska platser till förfogande och övriga kommer att vara uppkopplade online. Det är alltså ”först till kvarn” som gäller för de fysiska platserna.

(Sändning kl 13.30-15.00 därefter mingel/inspelad föreläsning. Programmet avslutas senast kl 16.00)

Varmt Välkommen med din anmälan!

0