Datum / Tid


Plats

Ystad Saltsjöbad, Saltsjöbadsvägen 15, Ystad, Sverige

Pris

Pris & övrig information
Kostnadsfritt för dig som medlem i Handelskammarens Nätverk för VD-assistenter.
Är du inte medlem i nätverket vänligen kontakta Marie Voss.

Sista anmälningsdag är den 2 juni.

Nätverket för VD-assistenter

Sommaravslutning med framtidstouche!

Handelskammarens Nätverk för VD-assistenter avslutar vårterminen tillsammans med Bokningsbolaget på härliga Ystad Saltsjöbad och blickar framåt inte bara mot sommar och semester utan även mot framtiden!

Vi pratar AI – och varför det råder sådan hype kring AIRobert Kielerstajn som har jobbat med innovation, teknologi och affärsutveckling runtom i Europa kommer till oss! Idag är Robert vice VD på NordAxon, ett konsultbolag som utvecklar AI lösningar åt organisationer i Öresundsregionen. Robert kommer att prata om vad AI egentligen är, hur det används idag och hur det kan komma att användas i framtiden, både på arbetsplatsen och ute i samhället.

Vi samlas på hotellet kl. 16.00 till lite fika och välkomstbubbel. Innan föredraget får vi också bekanta oss med Katarina Niss och kollegor från Bokningsbolaget. Katarina kommer att berätta mer om hur Bokningsbolaget kan hjälpa oss med bokningar av konferenser, mötesplatser, föredragshållare etc. Dagens föreläsare, Robert Kielerstajn från Nordaxon, är ett tydligt exempel på detta!

Avslutningsvis njuter vi av mingel på terrassen innan vi sätter oss till bords för en härlig middag – även den på Terrassen. (under tak)

Gemensam buss avgår från Malmö Centrum, Norra Vallgatan vid Frans Suellstatyn, kl 15.00. Bussen tar oss sedan hemåt ca 20.30 från Ystad Saltsjöbad till Malmö Centrum.

Du som inte har möjlighet att vara med på plats kan följa föredragsdelen mellan ca 16.30 och 18.00 digitalt. Ange detta i din anmälan.

Varmt Välkommen till en härlig sommaravslutning med föredrag om framtid och mingel i samtid!

0