Datum / Tid


Plats

Best Western Plus Hotel Noble House Per Weijersgatan 6, 211 34 Malmö

Pris

Kostnadsfritt för dig som medlem i Handelskammarens Nätverk för VD-assistenter.
Är du inte medlem i nätverket vänligen kontakta Marie Voss.

Obs! Viktig info ang covid-19
Eftersom mötet äger rum inomhus och med hänsyn till de nya restriktionerna, har vi valt att begära att få se ditt vaccinpass tillsammans med giltigt ID vid registreringen. Vaccinpasset ska visa att du som gäst är fullvaccinerad.

Sista anmälningsdag är den 25 februari.

Nätverket för VD-assistenter

Vi möter framgångssagan Boozt och bjuder in till AW

Lönsamhet inom e-handel – vad är hemligheten bakom framgången?

Boozt har under de senaste åren – till skillnad mot många andra expansiva e-handelsföretag – haft fokus på tillväxt i kombination med lönsamhet. Hur har det påverkat strategiska beslut, agerandet på marknaden och hur ser man på möjligheterna framöver?

Huvudkontoret ligger i Malmö och företaget har sitt lager i Ängelholm. Lagret i Ängelholm är automatiserat med Autostore och världens största av sitt slag. Företaget driver även fysiska butiker bl.a Beauty by Boozt i Emporia, Malmö och Booztlet i Köpenhamn.

Boozt har nyligen dessutom lanserat en second hand-satsning. Det är den digitala plattformen ReBoozt som nu ser dagens ljus. Här ska användare kunna sälja både mode- och livsstilsprodukter helt gratis. En medveten satsning för att Boozts kunder skall kunna göra bättre och mer hållbara val.

Sandra Gadd, CFO på Boozt, kommer exklusivt för oss att berätta om framgångssagan Boozt – hur e-handeln exploderat i samband med pandemin och om nysatsningen ReBoozt.

Efter mode går vi över till make-up då Milan Vuckovic från The Beautifier’s List tar sig an oss. Milan är professionell make-upartist som haft uppdrag inom reklam, musikvideor, modekampanjer, tidskriftsredaktioner, TV-talkshows, röda mattan evenemang mm. Milan skall ge oss tips på hur vi med enkla medel och med rätt produkter ”Magnifies the beauty that already exists” (OBS ! Detta föredrag blir på engelska) Något du inte vill missa!

Vi träffas denna gång på HKC Hotels, Hotel Noble House i Malmö. För dig som inte kan vara med på plats kommer det finnas möjlighet till digital medverkan under föredragen. Efter de båda föredragen bjuder vi alla som deltar fysiskt på plats på After Work i Hotel Nobel Houses taverna.

Varmt Välkommen med din anmälan!
0