Datum / Tid


Pris

Webbinariet är kostnadsfritt för dig som är medlem i Handelskammarens Nätverk för VD-assistenter.

200 kr för icke-medlemmar i Nätverket. Moms tillkommer.

Sista anmälningsdag är den 30 mars kl 12:00!

Nätverket för VD-assistenter – online!

Så slår Coronaviruset mot Sydsverige – exklusiv update online!

Vår region har med sitt strategiska läge och sin mångfald unika möjligheter men blir också hårt drabbad i krissituationer som nu med rådande Coronapandemi! Hur ser det då ut för vår region? Vilka personer och företag är särskilt drabbade? Klarar sjukvården av att möta alla som behöver vård och hur går det för näringslivet i södra Sverige med stängda gränser och reseförbud?

Vad vi kan säga med säkerhet är att; Tidsfönstret för aktion är kort och det är nu viktigare än någonsin att tänka nytt i nya format!

Vi ger därför dig som VD-assistent och en av nyckelpersonerna på ditt företag en exklusiv möjlighet att möta Stephan Müchler, VD på Handelskammaren samt Pia Lundbom, hälso- och sjukvårdsdirektör Region Skåne & Ulrika Geeraedts, regional utvecklingsdirektör, Region Skåne. Det blir en rapportering om det kritiska läget och goda råd på vägen om hur du bör tänka och agera.

Med hänsyn till Coronavirusets spridning kör vi detta arrangemang helt online. Lika inspirerande och lärorikt som vanligt – men i ett nytt format.  För när förutsättningarna ändras gör även vi det!

Självklart får du möjlighet att ställa dina frågor under sändningen men ännu bättre om du skickar dem i förväg till marie.voss@handelskammaren.com

Varmt Välkommen!

Webbinariet kommer att bevakas av Executiveeffect – en digital nyhetssajt med nyheter för dig närmast ledningen.

0