Datum / Tid


Pris

300 kr/pers (inkl buss t/r, middag & dryck) för medlemsföretag i Handelskammaren.
400 kr/pers (inkl buss t/r, middag och dryck) för icke-medlemmar.

Moms tillkommer. Anmälan är bindande, men platsen kan överlåtas.

Sista anmälningsdag är den 12 juni.

Utebliven närvaro vid kostnadsfritt event debiteras 300 kr.
Vid övriga event utgår full avgift vid utebliven närvaro.

Buss avgår kl 14.00 från Norra Vallgatan 66 i Malmö. 

Nätverket för VD-assistenter

Sommaravslutning & premiär på vackra Bjärehalvön

Behovet av att nätverka och ta del av ny kunskap och inspiration har nog aldrig varit större. Och visst går det att träffas om vi bara tänker i lite nya banor och i enlighet med Folkhälsomyndighetens rekommendationer.

Handelskammarens Nätverk för VD-assistenter bjuder därför in till en flärdfull eftermiddag/kväll med premiärvisning, smakprov från Bjäre och massa härlig inspiration! Tillsammans med vännerna från GRAM hotell, Malin, Lisen och Andreas får vi bekanta oss med deras högklassiga hotell; Hotel Skansen, Torekov Hotell och Hotel Riviera Strand.

Vi startar denna tour med buss från Malmö Central där vi sitter i luftig sittning, utspridda efter konstens alla regler. På bussen utnyttjar vi tiden till en kort Storytelling där alla som vill får möjlighet att presentera sitt företag/organisation, ett inslag som många efterfrågat. 1:a stopp blir pärlan Torekov Hotell där vi bjuds på smakprov från Bjäre med dryck. Därefter åker vi vidare till Hotel Skansen där en utomhusaktivitet med Green Hat People väntar, kräver inget ombyte.

Sedan blir det förpremiär eller ”Preview” av Hotel Skansens Rooftop Spa  – där himmel möter hav. Vi tar en gemensam fördrink på terrassen innan vi sätter oss till bords i Restaurang Sand och avnjuter en härlig middag tillsammans. (Vi planerar för middagen utomhus men har en luftig sittning inomhus i beredskap). Under middagen blir det också lite info om Hotel Riviera Strand.

Bussen avgår sedan tillbaka till Malmö vid 22.00.

Vi kör det mesta utomhus så ta med kläder efter väder.

Då vi har ett begränsat antal platser, mycket med hänsyn tagen till Folkhälsomyndighetens rekommendationer, vill vi reservera oss för att arrangemanget kan bli fullbokat. Först till kvarn gäller.

Varmt Välkommen!

0