Datum / Tid


Plats

Best Western Malmö Arena Hotel, Hyllie Boulevard 12, Malmö

Pris

Kostnadsfritt för dig som medlem i Handelskammarens Nätverk för VD-assistenter.
Är du inte medlem i nätverket vänligen kontakta Marie Voss.

Sista anmälningsdag är 1 december.

Nätverket för VD-assistenter

Affärsresorna är tillbaka – men världen är förändrad!

Affärsresor fyller en viktig funktion i många verksamheter. I takt med en ökad globalisering knyts det mer kontakter än någonsin över hela välden. Att mötas och bygga relationer är därför helt avgörande för dig och din verksamhets utveckling.

Men att resa är inte lika tryggt och självklart längre. Inställda flyg, strejker och särskilda om- och avbokningsregler tillhör numera vardagen. Pandemin har satt sina tydliga spår i branschen och var också den största katastrofen någonsin. På extremt kort tid minskade omsättningen med 90 procent, kunnig personal flydde branschen och nu står väldigt många orustade inför det ”nya” normala.

Du kommer att få träffa Elisabeth Johansson, Lingmerths Resebyrå, som med sina 25 år i branschen ska hjälpa oss förklara och redogöra för hur det ser ut idag. Vad är viktigt att tänka på när vi bokar en affärsresa, vilka regler som gäller och när vi bör lämna över ansvaret till en professionell byrå.

Vi träffas denna gång på Malmö Arena Hotel och inleder med lite glögg och tillbehör. Efter föredrag och diskussion kommer vi guidas runt på hotellet och avsluta med en gemensam AW högst upp i Malmö Arenas Skybar. Jultomten kommer också att vara på plats och lotta ut några paket.

Har du inte har möjlighet att vara med på plats kan du lyssna på föredraget digitalt, ca 15.15 till 16.00. Ange detta i din anmälan.

Varmt Välkommen med din anmälan!
0