Datum / Tid


Plats

Stortorget 11, Malmö, Sverige

Pris

200 kr/pers för medlemsföretag i Handelskammaren.
300 kr/pers för icke-medlemmar.

Moms tillkommer. Anmälan är bindande och först till kvarn gäller.

Sista anmälningsdag är den 23 augusti.
Glöm inte meddela ev. kostavvikelser.

Fullsatt – Nätverket för VD-assistenter

Möt Sydsverige Live och ta del av våra unika möjligheter!

Vår region har med sitt strategiska läge och sin mångfald unika möjligheter. Men hur ser det egentligen ut? Hur står sig Sydsverige i ett globalt perspektiv? Har vi de förutsättningar som krävs för att växa? Hur attraherar vi de människor och den arbetskraft vi behöver? Och hur viktig är en fungerande infrastruktur? Dessa och många andra frågor kommer Carl-Johan Sonesson, regionstyrelsens ordförande Region Skåne, och  Stephan Müchler, VD på Handelskammaren, att svara på.

Johan Wester, Skånemotor AB, känd komiker, programledare för bl a Vem vet mest och flitigt anlitad moderator, leder denna exklusiva guidning i och om näringslivets förutsättningar, det politiska systemet och spelet. Vi kommer också att få lära känna dessa båda herrar lite mer personligen och vad det är som driver dem i deras vardag. Självklart får du möjlighet att ställa dina frågor till Carl-Johan och Stephan!

Vi träffas denna gång på High Court Stortorget 11 – ett nyöppnat kontorshotell i paradvåningar på just Stortorget 11. Precis som på High Court kommer Stortorget 11 genomsyras av förstklassig service och exklusivitet. Du måste bara ha varit i dessa lokaler!

Kom och lär dig mer om vår fantastiska region och möt beslutsfattarna!

Då vi har ett begränsat antal platser vill vi reservera oss för att arrangemanget kan blir fullbokat. Först till kvarn gäller.

Välkommen!

0