Datum / Tid


Pris

225 kr/pers inkl moms för medlemsföretag i Handelskammaren (ordinarie pris 295 kr).

Anmälan är bindande, men platsen kan överlåtas.

Sista anmälningsdag är den 14 april.

Nätverksträff – Digital Lakritsprovning

En perfekt AW för dig och dina kollegor!

Nu har du möjlighet att prova på en garanterat Covid-säker trevlig aktivitet.
Antingen testar du själv och bjuder med dina kollegor vid ett senare tillfälle då det bara är ni eller så anmäler du hela gänget till Handelskammarens nätverksträff.

Godis, magsårsmedel och hostmedicin. Piffig krydda i maten. Till och med bra för tänderna. Lakrits har vi ätit i 4 000 år och smaken är idag hetare än någonsin!
Under denna provning kommer du få känna, smaka och lära dig allt du kan tänka dig om lakrits. Vi kommer att gå igenom allt från odling, tillverkning, produktion och om hur idén till Lakritsfabriken kom till. Detta samtidigt som du smakar dig igenom allt från rena lakritsråvaror till färdig konfektyr.

Värd för träffen är Lakritsfabriken Ramlösas grundare Martin Jörgensen. Martin drömmer om att göra Helsingborg till världens huvudstad för lakrits. Bland annat driver han norra Europas största lakritsodling på 8 hektar utanför Helsingborg.

10% rabatt i webbshopen för alla Handelskammar-medlemmar!

Även om du inte har möjlighet att delta på on-lineprovningen så får du nu 10 procents rabatt i webbshopen. Ange rabattkod HK10. Passa på att handla före den 30 mars så hinner du få hem lakritsen innan Påsk.

Viktig information
När du bokat din provning kommer du att få ett provningskit hemskickat via post.
I kittet ligger alla produkter samt ett provningsblad. Lägg upp alla produkterna på bladet innan provningen sätter igång så att du är redo. Vi skickar även ut ett mail till alla deltagande med viktig information några dagar innan provningen. Provningen kommer att betalas direkt till Lakritsfabriken.

Välkommen!
0