Datum / Tid


Plats

Yellon AB, Södra Förstadsgatan 2, Malmö

Pris

Kostnadsfritt för dig som är medlem i Handelskammaren.

Anmälan är bindande, men platsen kan överlåtas.
Observera att vid utebliven närvaro utan avanmälan debiteras 300kr.

Sista anmälningsdag är 5 november.

Nätverksträff – Varumärket i det fysiska rummet

Allt kommunicerar.

Idag är alltfler medvetna om varumärken och väljer aktivt utifrån de värderingar varumärkena förmedlar. Med tanke på att transparens och konsekvens är nyckelord bör man därför även väga in varumärket i det fysiska rummet – oavsett om det är arbetsplatser, bostäder, mässor, butiker, restauranger eller det offentliga rummet.

Vi vet också att den fysiskt byggda miljön har stor inverkan på människors upplevelser och välbefinnande. Därför har man massor att vinna på om man utformar miljön i linje med vad företaget och varumärket vill stå för. Det blir en tydlig signal om att man menar allvar både internt för de anställda och externt för kunder och samarbetspartners.

Hur ska man tänka strategiskt? Vilka goda exempel finns att inspireras av?
Och hur gör man rent praktiskt?

Nätverksträffen arrangeras i samarbete med medlemsföretaget Yellon, som är en unik Brand Experience-byrå. Yellon arbetar med att stärka företags hela varumärke med allt från strategi till arkitektur, produktdesign och reklam. Bolaget sitter i läckert nyrenoverade lokaler på Södra Förstadsgatan 2 i Malmö.

Föreläsare:
Patrik Haglund, Arkitekt SAR/MSA & inredningsarkitekt – Patrik har bland annat arbetat med Domstolsverket, Sveriges lantbruksuniversitet, Skandiform, Sparbanken Skåne och Castellum.

Yellon bjuder på något att dricka och tilltugg.

Ta gärna med en kollega!

Välkommen!

0