Datum / Tid


Plats

Handelskammarens lokaler på vån 7, Ångbåtsbron 1, Malmö

Pris

1 895kr/pers för medlemsföretag i Handelskammaren. Här hittar du våra medlemmar.
2 895kr/pers för icke-medlemmar.
Moms tillkommer. Anmälan är bindande, men platsen kan överlåtas.

I samband med registreringen 9.45-10.00 serveras kaffe/te och fralla. Under dagen serveras även lunch och en eftermiddagsfika.

Handelskammarens lokaler ligger centralt med cirka fem minuters gångavstånd från Centralstationen vilket är smidigt om du kommer med tåg eller buss.

Sista anmälningsdag är den 7 maj.
Observera att vid avanmälan efter den 7 maj utgår full avgift vid utebliven närvaro.

Nya Orgalim S 2022 och NL 17 – uppbyggnad och fallgropar

Få en guidning i de två vanligaste standardavtalen inom industrin, Orgalime och NL. Denna utbildning fokuserar på på de senaste versionerna för produktleverans Orgalim S 2022 och NL 17. Vi kommer även att lyfta upp skillnaderna mellan Orgalim S2022 och Orgalime S 2012.

Inledningsvis kommer vi att ha en kort allmän genomgång av varför man som företag använder standardvillkor och inte minst hur du använder dem korrekt.

Därefter går vi igenom NL 17 och jämför med Orgalim S 2022 och lyfter nyheterna i den senare. Framför allt kommer vi att diskutera frågor du bör ställa dig kring:

  • Ansvar
  • Fel
  • Dröjsmål
  • Tvister

Föreläsare är Lina Stenson från Advokatfirman Lindahl. Lina är verksam i Lindahls entreprenad- och industrigrupp och arbetar bl.a. med avtalsupprättande och avtalsförhandlingar avseende projekt inom industriella anläggningar och har stor erfarenhet av att förhandla och tillämpa leveransavtal.

Tipsa gärna dina kollegor, inbjudan gäller alla på företaget. Välkommen!

0