Datum / Tid


Plats

Sydsvenska Industri- & Handelskammaren, Skeppsbron, Malmö, Sverige

Pris

150 kr/pers för medlemmar i Handelskammarens Tankesmejda.
295kr/pers för medlemsföretag i Handelskammaren.
395kr/pers för icke medlemmar.

Moms tillkommer. Anmälan är bindande, men platsen kan överlåtas.

Sista anmälningsdag är den 22 januari.

Vi inleder med frukost i Handelskammarens lokaler, vån 2 i Malmö Börshus.

Perstorpkoncernens Ambition Level 2030: Finite Material Neutral

Handelskammarens frukostmöte gästas denna gång av Cecilia Svensson, VP Group Communications & Sustainability inom Perstorpkoncernen. Cecilia presenterar deras tuffa hållbarhetsambition för 2030: Finite Material Neutral.

Perstorps engagemang för hållbarhet löper djupt i bolaget. I linje med FN:s Hållbarhetsmål har företaget nu tagit fram en tuff hållbarhetsambition för 2030: Finite Material Neutral. Denna ambition innebär att alla ändliga och knappa resurser antingen ska ingå i kretslopp eller ersättas med förnybara resurser. Som ett led i detta arbete lanserades nyligen en ny portfölj av produkter baserade på förnybar råvara, den första i sitt slag i världen.

Perstorpkoncernen är ett globalt ledande industriföretag inom specialkemi. Deras arv, som bygger på mer än 135 års erfarenhet av att skapa innovativ kemi, är också deras brygga till en hållbar framtid. Produkter och lösningar gör dem till en världsledande leverantör inom applikationsområden som pulver- och UV-härdande ytbehandlingar, mjukgörare för plaster, syntetiska smörjmedel och djurhälsa. Koncernen har cirka 1 600 anställda och tillverkande enheter i Europa, Asien och Nordamerika. Försäljningen under 2016 uppgick till drygt 11.3 miljarder kronor och huvudkontoret finns sedan 2014 i Malmö.

Ta gärna med kollegorna, inbjudan gäller alla på företaget.

Välkommen!

0