Datum / Tid


Plats

Malmö Börshus, Skeppsbron 2, Malmö

Pris

Kostnadsfritt.
Utebliven närvaro vid kostnadsfritt event debiteras 300kr.

Sista anmälningsdag är den 16 november.

Vi inleder med gemensam lunch!

Utveckla ditt företag med Facebook och Instagram

Digitaliseringen har skapat nya möjligheter för små- och medelstora företag runt om i Sverige att nå sin målgrupp och växa i sin affär. Lokala företag är inte längre bundna till att hitta kunder i sin omedelbara närhet, utan kan expandera i hela landet, och vidare ut i världen. Vi har sett många goda exempel på hur entreprenörer har använt sig av dessa möjligheter för att utveckla sina företag och vi på Facebook vill att du ska få möjlighet att göra samma sak.

Under evenemanget erbjuds du värdefulla insikter och kunskap kring de mest aktuella verktygen och bästa praxisen för att nå framgång på Facebook och Instagram. Du kommer få lära dig direkt av Facebook-experter och andra företag i området och gå hem med de resurser du behöver för att ta ditt företag till nästa steg!

  • Värdefulla verktyg. Lär dig mer om de verktyg som finns tillgängliga (Företagssidor, Messenger, Instagram m.fl.). Dessa hjälper dig att få kontakt med kunder, hantera din digitala närvaro och utveckla ditt företag.
  • Ta din annonsering vidare. Vare sig du vill öka trafiken på din webbsida, få in mer folk till din affär, öka medvetenheten kring ditt varumärke eller något annat – att annonsera på Facebook och Instagram kan hjälpa dig att uppnå dina mål.
  • Hitta kreativiteten. Bakom varje företag finns en unik historia. Lär dig hur du berättar din på Facebook och Instagram med hjälp av endast en telefon, kreativa appar och bra belysning! Varje företag kan skapa unikt och relevant innehåll och vi kommer att visa dig hur.

Program:
12.15 Registrering, mingel och gemensam lunch
13:00 Vi kickar igång eventet:

  • Välkommen och introduktion av Per Tryding, vVD Handelskammaren
  • Samtal med Jennie Nilsson (s), vice ordförande i Näringsutskottet och Sam Rihani, Sverigechef Facebook. Modereras av Per Tryding, vVD Handelskammaren
  • Digitala trender med Mårten Barkman, SMB Director, Facebook
  • Workshop #1. Introduktion och genomgång av hur du använder sidor, insights och annonsering på Facebook.
  • Workshop #2 Skapa för mobilt först – Instagram. Hur man skapar bra kreativt material som når fram på mobila plattformar på ett bra sätt.

16:00 Vi avrundar eventet

Varmt välkommen!

0