The New Boss

Välkommen till Handelskammarens nya nätverk för den moderna ledaren. Detta är nätverket för dig som arbetar aktivt som ledare och som söker inspiration och utveckling. Över en förlängd lunch eller frukost beroende på ort, skapar vi en arena för dig som vill utöka ditt nätverk och fylla på energi. Att arbeta som ledare är ofta både utmanande och inspirerande. På våra träffar får du ta del av den senaste kunskapen kring ledarskap och utbyta erfarenheter, tankar och idéer med andra ledare..  
 
Nätverket ger dig
Erfarenhets- & kompetensutbyte 
Energi och inspiration till nya verktyg och idéer 
Nya kontakter med andra ledare
Fördjupad kunskap kring ledarskap
 
Nätverkets upplägg
Nätverket träffas 5 gånger per år. Upplägget är att träffas och diskutera aktuella ämnen inom ledarskap. Vid varje tillfälle har vi en extern föreläsare som belyser olika teman, under ledning av en facilitator, för att skapa delaktighet på ett professionellt sätt. Frågor kring dessa teman diskuteras sedan i grupper under nätverksträffen. 
 
Pris
Att vara medlem i nätverket kostar 3 995 kr/år och person. 

Är ni fler deltagare? Är ni fler än 1 person från samma företag som vill vara med i The New Boss, kan ni välja ett utökat medlemskap. Kostnaden är då 2 000 kr/person för person nr 2 och därutöver.  

Intresset för nätverket är stort och startar under hösten 2020 på nedan orter. Läs mer om premiärträffarna och anmäl dig till den ort som passar dig. Anmälan till första träffen, bekräftar din medverkan i nätverket.

Kalmar – 3 november – Att vara ledare i ökad komplexitet och ökad oförutsägbarhet

Karlskrona – 3 december – The New Boss

Kristianstad – 18 november – From boss to coach

Malmö – Vilka beteenden skapar ett framgångsrikt ledarskap?
(välj ett av tre tillfällen)
3 november – fullbokat
4 november
11 november

Har du frågor eller funderingar, tveka inte att kontakta oss!