The New Boss

Välkommen till Handelskammarens nya nätverk för den moderna ledaren. Detta är nätverket för dig som arbetar aktivt som ledare och som söker inspiration och utveckling. Över en förlängd lunch skapar vi en arena för dig som vill utöka ditt nätverk och fylla på energi.  Att arbeta som ledare är ofta både utmanande och inspirerande. På våra träffar får du ta del av den senaste kunskapen kring ledarskap och träffa andra i liknande situation.  
 
Nätverket ger dig
Erfarenhets- & kompetensutbyte 
Energi och inspiration till nya verktyg och idéer 
Nya kontakter till ledare i liknande situationer
Fördjupad kunskap kring ledarskap och möjlighet till utökat stöd
 
Nätverkets upplägg
Nätverket träffas 5 gånger per år. Upplägget är att träffas och diskutera aktuella ämnen inom ledarskap. Vid varje tillfälle har vi en extern föreläsare som belyser olika teman, under ledning av en facilitator, för att skapa delaktighet på ett professionellt sätt. Frågor kring dessa teman diskuteras sedan i grupper under nätverksträffen. Vid tillfälle då det är svårt att ses fysiskt kör vi träffen digitalt.  
 
Pris
Att vara medlem i nätverket kostar 3 995 kr/år och person och är exklusivt för dig som är medlem i Handelskammaren.  

Är ni fler deltagare? Är ni fler än 1 person från samma företag som vill vara med i The New Boss, kan ni välja ett utökat medlemskap. Kostnaden är då 2 000 kr/person för person nr 2 och därutöver.  

Intresset för nätverket är stort och startar under hösten 2020 på följande orter:
Kalmar
Karlskrona
Kristianstad
Malmö

Är du intresserad av att vara med i nätverket eller vill veta mer, anmäl ditt intresse i länkarna ovan för respektive ort, så kontaktar vi dig efter sommaren.