Digital Kompetens i Styrelse och Ledning (Seminarium)

Ett seminarium för hur du skapar och använder en Digital Strategi för tillväxt!

Undrar du varför vissa företag är bra på att sälja, medans andra inte riktigt hänger med? Den psykologiska aspekten för varför personer köper är viktig att förstå, men det är även viktigt att förstå kundresan och hur personer köper. Idag är denna kundresa alltmer digital, och om du eller ditt företag inte vill hamna efter, så är det av yttersta vikt för er att förstå vilken roll den digitala aspekten spelar roll i försäljning, marknadsföring och företagsutveckling överlag.

Packbridge har ett nytt initiativ tillsammans med Kunskapspartner i Lund och Digital Scorecard från Dublin, som sträcker sig mellan 2018-2019 och är helt finansierat av Tillväxtverket och Region Skåne. Detta seminarium är öppen för alla företag, oberoende av storlek eller bransch.

Under seminariumet kommer följande teman tas upp:
– En förståelse för kundresan: varför folk köper (eller inte köper) – så att ni kan applicera detta i er sälj- och marknadsföring.
– Din digitala strategi: varför ska det vara digitalt – och hur appliceras det i kombination med tillväxt?
– Digital Scorecard – ett enkelt system för hur du utvecklar en digital strategi, så att ni kan hänga med i den digitala utvecklingen.
– Utföra en Digital Scorecard analys – så att ni kan se hur väl ert företag använder sig utav digitala verktyg och aktiviteter.
– Möjligheten att vara en utav 10 utvalda företag som erhåller 1-to-1 coaching med experter inom området och tillsammans utföra en digital strategi.

För att läsa mer om seminariumet och hela projektet, gå in och boka er plats till seminariet genom att anmäla er på den länkade sidan (anmälning är på engelska).

0