Erbjudande för Handelskammarens medlemmar på översättningstjänster

Språkservice är en översättningsbyrå med bas i Stockholm och Malmö, vi levererar våra tjänster till hela Sverige. Vi erbjuder professionella översättningstjänster i de flesta språkkombinationer och fackområden. Våra översättningar utförs av erfarna facköversättare eller av auktoriserade translatorer. Vi garanterar att din text hamnar hos den mest lämpade översättaren.

Om du har några frågor eller vill ha mer information är du välkommen att kontakta oss antingen via mail på translation@sprakservice.se eller på telefon 0770-457 458. För en kostnadsfri offert så kan du antingen maila din förfrågan direkt oss eller använda vårt smidiga offertformulär på vår hemsida så återkommer vi med ett prisförslag till dig så fort som möjligt.

ISO-certifierad översättningsbyrå
Som ISO-certifierad översättningsbyrå ställer vi höga krav på översättaren. Vi använder oss därför enbart av kvalitetssäkrade översättare som är specialiserade inom sitt respektive ämnesområde, översättaren måste ha expertkunskaper inom ämnet för att kunna använda rätt terminologi och för att kunna leverera en förstklassig översättning.

Vare det sig det är en årsredovisning, teknisk manual, företagspresentationer, juridiska dokument, marknadsföringsmaterial, medicinska dokument eller något annat kan du lita på att vi som översättningsbyrå har rätt kompetens i vårt stora nätverk av specialistöversättare. Vi erbjuder även validering och granskning av översättningar utförda av annan part.

Som medlem i Handelskammaren har du alltid rabatt hos oss. Uppge att du är medlem i Handelskammaren när du kontaktar oss för att aktivera din rabatt på våra listpriser.

0