Experten på linjen – 1:1 samtal för stöd och rådgivning

Tillväxt Malmö kraftsamlar i Coronatider och anordnar ”Experten på linjen” den 26 maj kl. 10.00 – 12.00 tillsammans med våra investerare och partners för att stötta och ge råd till Malmöföretag som drabbats av Coronapandemin.

Behöver du någon att diskutera likviditet, krispaket, ledarstöd och juridiska frågor med? Eller vill du diskutera dina utmaningar med en erfaren företagsledare/entreprenör? Ta då chansen att helt kostnadsfritt prata med en av våra experter för personlig rådgivning.

Vilka företag kan ringa in?
• Små- och medelstora företag (från en medarbetare och uppåt)
• Verksamhet i Malmö

Hur går det till?
Samtalen varar i 15 minuter och sker antingen via telefon eller Skype. Vill du samtala över Skype? Var redo med ditt Skypenamn när du ringer. Du väljer vilken typ av expert du vill tala med, dock inte specifik person. Tillväxt Malmö kommer sedan att matcha dig med tillgänglig expert inom det valda området: entreprenör, juridik, ekonomi eller HR.
Telefonslussarna öppnar kl. 9.45 tisdag den 26 maj.

OBS! Investerarna deltar i sin roll som erfarna företagsledare/entreprenörer med stor erfarenhet av att driva företag. Samtal med investerare ska vara rådgivande – inte för att söka finansiering.

Du kan delta på två sätt:.

1. Du ringer in live på dagen till ett av följande tel nr:

0708-50 59 47
0709-74 35 19
0730-23 24 89

Telefonslussarna öppnar kl. 9.45 tisdag den 26 maj.

2. Vill du säkerställa att du får en tid? Anmäl ditt intresse i förväg, via länken nedan, så får du en tid tilldelad. Sista anmälningsdag för förbokad tid är den 24 maj.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Lasse Svensson

Investerare

Cecilia Hedenborn

Investerare

Dan Magnusson

Investerare

Firas Mohamad

Investerare

Terese Leire

Advokatfirman Delphi

Karin Strandberg

Advokatbyrån Gulliksson

Olof Andersson

BDO

Staffan Rosenblad

ASK

Heléne Weise Palmlund

iTURN

Tillväxt Malmö, Humlegatan 4, 211 27 Malmö

0