Halland ställer om – För klimatsmarta affärer och stärkt konkurrenskraft

Vi är mitt i en grön och cirkulär omställning som ger stora affärsmöjligheter. Genom att utforska vilka nya gröna lösningar och erbjudanden som efterfrågas, kan du framtidssäkra ditt företags affärsmodell. Kom och möt företagen som går före i omställningen!

I år samlas vi lunch till lunch den 13-14 september för att gemensamt öka kunskapen om cirkulärt och grönt näringsliv, nätverka och ge dig inspiration för att fortsätta eller påbörja ditt företags omställningsresa. Målgrupp är företagare och andra som vill vara del av det halländska näringslivets gröna och cirkulära omställning.

Halländska företag som Ages Industri, Varbergs Sparbank och RGNT Motorcycles berättar om hur avgörande den gröna omställningen är för deras affärsutveckling.

Bli guidad till hur ditt företag kan ta sig an EU:s lagkrav som accelererar den gröna omställningen i Europa.

Få tips på hur ditt företag kan kommunicera sitt gröna hållbarhetsarbete och hur digitala lösningar kan möjliggöra mer klimatsmarta affärer och mycket mer.

Ta del av olika erbjudanden för grön omställning genom stärkt kompetens, nätverk, affärsutveckling eller finansiering.

Tobias Jansson, en av Sveriges främsta experter på cirkulär omställning, tillsammans med Jessica Hansson, affärschef Almi Halland, modererar samtalen och är dina guider genom eventet.

Fler intressanta talare hittar du i programmet.

Region Halland bjuder in till Halland ställer om för att främja hållbar tillväxt och innovation i Halland där näringslivets gröna och cirkulära omställning är en viktig del. Arbetet sker i samverkan med andra halländska nyckelaktörer för att bidra till Strategi för hållbar tillväxt i Halland 2021-2028.

0