Infomöte – Kompetenshöj ditt företag genom CoSkills

Handelskammaren har tidigare skrivit om de stödåtgärder som erbjudits under Corona. Nu vill vi tipsa om ännu en stödåtgärd. CoSkill – en insats för som vänder sig till företag i Skåne och Blekinge och erbjuder möjlighet att kompetenshöja och utbilda personal med fokus på digital omställning.

Läs mer om CoSkill nedan!

Nya tider kräver nya insatser!

– Har ditt företag påverkats av corona-krisen och konstaterat att kompetensutveckling kan vara en väg framåt för att stärka er position?
– Är du intresserad av att veta mer om CoSkills kostnadsfria utbildningsinsatser med fokus på digital omställning?

Varmt välkommen att anmäla dig till ett av våra INFORMATIONSMÖTEN OM COSKILL den 26, 27, 28 eller 29 januari kl 8.30-9.30!

CoSkill är ett initiativ  som erbjuder verktyg för företag och dess anställda att arbeta mer strategiskt med kompetensutveckling och genomföra rätt utbildningar med fokus på den digitala omställningen. På informationsträffen får du veta mer om framtida möjliga utbildningar, hur du anmäler dig och också träffa personerna bakom CoSkill som arbetar på Region Skåne, Region Blekinge, Mobile Heights, Media Evolution, IUC Syd, Blekinge Business Incubator, Techtank, Netport Science Park och Blue Science Park.

Varmt välkommen!
Mer info om CoSkill: https://coskill.se/

Information om informationsträffarna samt anmälan:

0