Juridisk översättning

Juridiska översättningar ställer höga krav på översättaren. Vi använder oss därför enbart av kvalitetssäkrade översättare som är specialiserade inom juridiska texter, översättaren måste ha expertkunskaper inom ämnet för att kunna använda rätt terminologi och för att kunna leverera en förstklassig översättning.

Vare det sig det är avtal, ett domslut, asylärende, eller något annat kan du lita på att vi har rätt kompetens i vårt stora nätverk av specialistöversättare. Vi erbjuder även validering och granskning av juridiska översättningar utförda av annan part.

Kvalitetssäkrade leveranser
Vi skapar ett team med en specialistöversättare och en dedikerad projektledare hos Språkservice där vi erbjuder korta leveranstider med högsta kvalitet. Vi har specialister i juridiska översättningar på över 200 språk. Vi är ISO-certifierade enligt 9001:2015 så våra leveranser är alltid kvalitetssäkrade enligt standardens strikta rutiner.

Fördelar med Språkservice som översättningsbyrå:

• Juridiska översättare med fackkompetens
• Dedikerade projektledare
• Strikt sekretess
• Förmånliga priser
• Kostnadseffektiva lösningar
• Användarvänlig kundportal

Strikt sekretess
Som ramavtalsleverantör till Kammarkollegiet, Migrationsverket samt en bred kundbas av internationella bolag och flera olika advokatbyråer inom olika typer av juridik, har vi stor erfarenhet av hantering av känsliga dokument och information. Som kund hos Språkservice kan du alltid vara trygg med att vi hanterar era dokument med högsta sekretess. Vi tecknar eller upprättar gärna separata sekretessavtal för de uppdrag som kräver det.

Varför välja Språkservice?
Vi är inte ett av Sveriges största språkbolag utan anledning. Här är några skäl till att välja oss:
Vi är ISO-certifierade inom både miljö och kvalité.
Vi erbjuder fackmässiga översättningar utförda av juridiska specialistöversättare.
Vi erbjuder översättningar till och från alla språk.
Våra översättare och projektledare är bundna av strikta sekretessavtal.
Vi har expressleverans.

Få en kostnadsfri offert eller beställ din översättning direkt, du kan kontakta oss på translation@sprakservice.se eller via telefon: 0770-457 458

Som medlem hos Sydsvenska Handelskammaren får du nu 20% rabatt på vår ordinarie prislista på samtliga av våra tjänster 2020 ut.

Har du några frågor eller vill ha mer information om våra översättningstjänster
är du välkommen att kontakta vår översättningsansvarige Björn Touqan på 073-666 36 55 eller bjorn.touqan@sprakservice.se

0