Datum / Tid


Plats

Malmö Börshus, Skeppsbron 2, Malmö

Pris

200 kr/pers för medlemsföretag i Handelskammaren.
300 kr/pers för icke medlemmar.

Moms tillkommer. Anmälan är bindande, och först till kvarn gäller.

Sista anmälningsdag 3 september.

Från 13.45 finns möjlighet att mäta din hälsa och få fakta som hjälper dig till ett friskare liv. Testet genomförs barfota i vanliga kläder.

Mat & Prat för VD-assistenter

Vet du ditt eget värde och tänker du förebyggande när det gäller din hälsa?

Vi lever i en tid där hjulen snurrar allt fortare. Livsstilssjukdomar, stress och stillasittande är i dag ett vanligt och allvarligt problem. Att arbeta förebyggande med friskvård kommer därför att vara en av nyckelfaktorerna till framgång för företaget men också för dig som person. Ca 80% av alla hälsoutmaningar går att förebygga genom vår livsstil, och genom att tidigt identifiera riskfaktorer kan vi göra stor skillnad.

PO Osbeck från Fysiotest kommer att inleda eftermiddagen och berättar mer om ett mätbart hälsoarbete. Fysiotest hjälper företag med ett förebyggande hälsokoncept som utgår från det moderna samhällets utmaningar och krav.

Du får en unik möjlighet att på plats mäta din hälsa och lära dig mer om hur vår livsstil påverkar vårt välbefinnande – och vad vi kan göra för att förbättra det. Testet tar bara en minut, kräver ingen förberedelse och är ej fysiskt. Efter mätningarna kommer vi sedan att få en genomgång där vi kan följa våra individuella resultat på egen hand. Testet är helt anonymt och all data behandlas enligt strikt sekretess.

Vi träffas denna gång på anrika och vackra Malmö Börshus. Huset har fått ett Facelift och kan erbjuda oändligt många varianter av konferenser och möten. Det blir en tur i husets olika delar, smakprov på Caterevents kreativa och hälsosamma meny och såklart bubbel i glasen.

Innan vi skiljs åt får även vi ett Facelift. Linda Jönsson, från face by linda  är professionell makeup artist, hårstylist och visual merchandiser och driver sedan 2008 sitt företag face by linda. Med 10 år i branschen är Linda en av de ledande stylisterna i södra Sverige och har anlitats av bl.a. IKEA, Aller Media, Mobilia, Scandinavian Cosmetics och Norstedts . Linda visar hur vi med lite makeup-knep kan backa bandet tio år tillbaka i tiden. Och vem vill inte det?

En riktig Feelgoodeftermiddag för just dig!

Välkommen!!

0