Datum / Tid


Plats

Handelskammaren, Malmö Börshus, Skeppsbron 2, Malmö

Pris

995 kr/pers för medlemsföretag i Handelskammaren.
1495 kr/pers för icke-medlemmar.

Moms tillkommer. Anmälan är bindande, men platsen kan överlåtas.
Observera att vid avanmälan, senare än fyra dagar innan arrangemanget, utgår full avgift.

Sista anmälningsdag är den 5 november.

Vi börjar dagen med kaffe och frukost och avslutar med en gemensam lunch!

Affärsengelska – tala ekonomi med självförtroende

Har du lätt för att prata engelska med kollegorna samtidigt som du tvekar för att tala på möten och under presentationer? Vill du använda engelska på ett tydligt och effektivt sätt på jobbet men känner dig inte helt säker på den ekonomiska terminologin?

Välkommen till en workshop som hjälper dig att stärka dina kunskaper i affärsengelska och öka ditt självförtroende i internationella sammanhang. Ta din engelska till nästa nivå i arbetslivet och utstråla trovärdighet och självsäkerhet på mötet.

Workshopen leds av Stephanie Gibbs på Berlitz som fokuserar på muntlig kommunikation och språkflyt. Under workshopen kommer du bland annat att kommunicera på engelska baserat på temat ekonomi samt öva på att tala om ekonomi med rätt terminologi.

Ta tillfället i akt att träna konversation om ekonomi på engelska med andra kollegor i branschen. Utöka ditt affärsrelaterade engelska ordförråd och skaffa dig verktyg som kan ge dig ett försprång i arbetslivet.

Varmt välkommen!

Berlitz har 550 språkcenter fördelade i 70 länder och Berlitz har blivit synonymt med det bästa inom språkutbildning. Vi tror på språkets förmåga att driva människans framgång och vi använder oss av de erfarenheter vi har samlat på oss under våra drygt 140 år för att ge dig språkfärdigheterna och självförtroendet du behöver för att öppna en värld av nya möjligheter och berikande upplevelser. Våra instruktörer undervisar i sitt modersmål och kommer från en rad olika bakgrunder, som till exempel finans, försäljning och marknadsföring, med mera.

0